|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδες 20watt στο λινκ που εβαλες;;;
|
|||
|
|||
![]()
Τα συγκεκριμενα αναβουν και 2χ20 watt.20 watt λαμπες υπαρχουν με το ιδιο μηκος με τις 18 watt σε Κινεζες π.χ
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2294 http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2287 .
|
||||
|
||||
![]()
Για να δει λαμπες Τ8 και διαστασεις μπηκε το λινκ φιλος.....τι ειναι τα watt φασολια βαλε μου 2 κιλα?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το μπαλαστ λεει 2x20w. Εγω μπορω να βάλω 2 x 15w???
Το καπακια μου εχει μηκος 60cm οποτε παω για τα 15 watt. Επισης το μπαλαστ τι θερμοκρασιες ανεβαζει? Δεν θα παρω ενυδρειακες γιατι δεν το σηκωνει η τσεπη μου. οποτε τι συνδυασμο προτεινετε σε 4 λαμπες απο αυτες του εμποριου (ποια μοντελα κλπ κλπ)? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι 18 watt εχουν μεγεθος 59 ποντους.Απο ακροφυσιο σε ακροφυσιο τι αποσταση εχεις?Ασχετως ποσο ειναι τα καπακια...
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχει μπει πάνω στο καπακι κοιτα τις φωτο. Το καπακι ειναι DIY απο ξύλο και ελέυθερος χώρος να είναι 58 με 59 cm.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το συγκεκριμένο μπάλαστ είναι για Τ12 λάμπες. Θα δουλέψει (μάλλον) και με Τ8, αλλά θα ζήσουν λιγότερο (σίγουρα).
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη γραφεις ποιο πανω τα καπακια σου οτι ειναι 60cm....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα θέλω να τα βάλω εκτός καπακιού λόγω τις θερμοτητας που αποβάλλουν αλλα μην αρπάξει τιποτα αλλο μεσα στο σπίτι. Δηλαδη το ξυλο αντέχει ή το μαυρίζει, το ύφασμα? |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες οι λάμπες γράφουν πάνω TLD. Τι στο καλο παλι είναι αυτο???
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Όντως σορρυ.. καπακι also... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hydrus : 19-11-10 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα εχω πανω σε ξυλο χωρις προβλημα (ΜDF) απλα εχω αφησει χωρο να αεριζονται
|
|
||||
|
||||
![]()
Τσαμπα κοπος.
![]() Βλεπω Τ8 μεταχειρισμενες λαμπες και με απλα τροφοδοτικα, ισον τελειωμενες λαμπες και κακος φωτισμος, ισως και πιθανη αιτια αλγων. Αν κρατησεις τα τροφοδοτικα (και οχι φυσικα πανω απο το νερο) και αλλαξεις τις λαμπες (με σωστο ενυδρειακο φωτισμο αναλογα το ενυδρειο) και τα ακροφυσια με στεγανα (ή τουλαχιστον αδιαβροχα ή τουλαχιστον μετατρεψεις σε αδιαβροχα τα ηδη υπαρχοντα), κατι γινεται. Με την προυποθεση να αλλαζεις λαμπες καθε εξαμηνο. Τα καλωδια που κρατανε δεμενες τις λαμπες στο φωτιστικο ειναι γκρανγκινιολ. Βαλε Ωμεγα κλιπς. Το υλικο (μεταλλικο) του φωτιστικου που ειναι τοποθετημενες οι λαμπες, παιζει και το ρολο του ανακλαστηρα? Δεν το βλεπω να καθρεφτιζει. Εκτος κι αν δεν χρειαζεσαι ανακλαστηρες οποτε ΟΚ.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείγμα για Co2, πώς γίνεται; | Ronnie21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-03-08 23:41 |
Πώς να τα ξεχωρίζουμε.. λίγη βοήθεια παιδιά αν γίνεται. | Emilio | Malawi | 2 | 23-11-07 21:46 |
Με την ουρά τί γίνεται;;; | MiziGr | Ζωοτόκα | 2 | 19-04-07 10:42 |
Τί γίνεται με τα φυτά μου? | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 10-10-04 14:17 |