|
|
||||
|
||||
![]()
οχι το μεγαλυτερο 4εκ σε 90λιτρα περιπου
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
2 barbs
2 sae 2 red nose fish 2 Hyphessobrycon eques 2 silvertip 2 χηρες κ 1 γκαπυ ------------------------- μηπως ειναι αρκετα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosn : 19-11-10 στις 23:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
...νομίζω φίλε μου οτι έχεις διαλέξει ψάρια που ζουν μόνο σε σμήνη/κοπάδια και αντί για κοπάδι τα έχεις βάλει να ζήσουν το καθένα μόνο του ή ζευγάρι/το ίδιο κάνει, για αυτό και είναι αδύνατο να προσαρμοστούν και δεν έχουν και μέλλον στο ενυδρείο...τουλάχιστον τα είδη που ξέρω απο αυτά που γράφεις έτσι είναι γιατί 2 δεν τα ξέρω, θα σου πουν και οι περισσότερο γνώστες όμως για όλα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να κρατησεις το γκαπυ και φυσικα να προσθεσεις αρκετα ακομη (σε αναλογια 1 αρσ/2-3 θηλ.) και πες μας και για ποια barb προκειται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλω 3-4 ακομη απο καθε ειδος θα πεσουν πολλα?
------------------------- Cherry barbs και ροδοστομους Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosn : 20-11-10 στις 19:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι παρα πολλα
+ οτι εχουν διαφορετηκες συνθηκες νερου
|
||||
|
||||
![]()
τι πρεπει να κανω τωρα χωρις να τα διωξω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΑΡΙΑ | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 26-06-10 19:19 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
Ψαρια.! | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-01-09 19:54 |
ΨΑΡΙΑ | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-02-08 00:29 |
Ψαρια | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 05-02-07 15:40 |