|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πειραματίζομαι ακόμα παιδιά είναι λίγο δύσκολο να αλλάξω απο αμερική κατευθείαν σε αφρική... Θα κάνω και μία "πατάτα" πειράζει να βάλω ενα χαρεμάκι multifaschiatus μαζί με τα socolofi και τα labidochromis?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι!
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω τι θα εκανα εγω. Αλλαγη χαλικιου με αμμο,αλλαγη της αφισας σε κατι μονοχρωμο μαυρο-καφε-μπλε και ολες τις πετρες απο ενα ειδος πετρας και οχι απο 2-3 ειδη. Αυτα, αντε και καλα γεννητουρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω ειχα χαλικι και το αλλαξα σε αμμο, ειναι πολυ πιο ομορφη!
εβαλα θαλασσινη που μαζεψα επιλεκτικα και επλυνα καλα. μονο προσεξε , αν τυχει να μαζεψεις αμμο και βαλεις υποστωμα απο φελιζολ κατω, μην μαζεψεις πανω απο 1 σακουλα...σε γελαει στο ματι! εγω βρεθηκα να κουβαλαω και να πλενω μερες αμμο που τελικα χρησημοποιησα μονο το 1/10... καλα γεννητουρια και απο εμενα! |
|
||||
|
||||
![]()
αν τυχει να μαζεψεις αμμο και βαλεις υποστωμα απο φελιζολ κατω,
καλα γεννητουρια και απο εμενα![/QUOTE] Παιδια δεν κατάλαβα μου λέτε να ξεστήσω το ενυδρείο και να βάλω αμμό? Περιμένω γέννα δεν το κάνω για κανένα λογο προς το παρόν,το φελιζόλ για πιό λογο να το βάλω?Ευχαριστώ παρα πολυ τα περιμένω με αγωνία μόνο που δέν μετακόμισα το κρεβάτι ακόμα για να κοιμάμαι δίπλα τους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αφου εχεις τα μωρα ειναι οντως δυσκολο.
εγω παντως αναγκαστηκα να ξεστησω ολο το ενυδρειο για να βαλω την αμμο. απ οτι εχω καταλαβει το φελιζολ βοηθαει ωστε να μην γινει κανενα ατυχημα με τις πετρες που σιγα σιγα θαβονται στην αμμο... το να βαλεις αμμο πανω απο αυτο το υποστρωμα παντως ειναι ανουσιο γιατι παλι πανω θα βγει αυτο το υποστωμα πιστευω.οποτε καλυτερα να το αφησεις ετσι τωρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθαν τα socolofi μου.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Aquael | geogo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-11-10 23:54 |
Δεν βρίσκω λάμπα Aquael ip67 από ενυδρείο Carefour | gtok34 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 29-08-10 13:03 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |