|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια που αυτήν την Κυριακή δεν έχει εκλογές και λογικά θα είμαστε οι περισσότεροι εδώ ..... δεν πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι ..... στο ''les amis'' ας πούμε ..... όχι τίποτα αλλά έχουμε και καιρό και να βρεθούμε ....
![]() christsos bokostas xb307 ....... |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα, μπράβο Χρήστο, πώς το σκέφτηκες βρε παιδί μου? Επιτέλους κάτι διαφορετικό, έτσι για αλλαγή.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ασχημη ιδεα αν και το μαγαζι δεν το ξερω (
![]() 12 ειναι καλα? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
+2
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() 2ο... αφού θα σου λήψει η ''βελούδινη'' φωνή μου,εχω να σου στείλω solo cd να το ακούς στην διαδρομή.....κανονίζω κούριερ. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 18-11-10 στις 08:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς θα απουσιάζω... επιχείρηση μάζεμα ελιάς
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω.... μου λείψατε παλιόπαιδα ...
|
||||
|
||||
![]() εχω και εγω κατι ελιες 4 δεντρα δεν περνας μια βολτα ![]() μπορει να ερθω πριν την δουλεια |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία λοιπόν.....
christsos bokostas xb307 giorgis4 po-pay + 1 Τάσος (με τα καλά του,αμέσως μετά την εκκλησία. ![]() zipo prokroustis lion kingrim (με τα ρούχα της δουλειάς. ![]() ....... |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον κι εγώ μέσα!
|
|||
|
|||
![]()
Αν φερεις γκαπυ για αναπαραγωγη θα ερθω και `γω. Σε 2λιτρο τα θελω αυτη τη φορα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα κι εγω για ψαροκουβεντοκαφε. Christsos εσυ να πας απο της 9 η ωρα (μετα την εκκλησια βεβαια αμαρτωλε) για να κανεις κρατηση θεσεων. Ελπιζω να σε εξυπηρετησει η σερβιτορα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ και το ρεμάλι ο Prokroustis μέσα.
|
|||
|
|||
![]()
...τωρα που ειναι εβδομαδιαιες, οι μηνιαιες συναντησεις με βολευει(λογω δουλειας) πιο πολυ στο να ερχομαι...
Αυτο το Σαββατοκυριακο ομως λεω να πεταχτω μεχρι Βολο μερια... Θα μου λειψει η τσιριδοφωνάρα του χαραμαδα....και το κρυφο χαμογελο(κατω απο τα μουστακια) του μπο... ![]() Καλα να περασετε...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |