|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω Αλεξανδρε.Πραγματικα εχω απογοητευτει.Δεν ξερω τι αλλο να κανω,ουτε παει πουθενα το μυαλο μου.Εσενα παει πουθενα(για να το τσεκαρω;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ποσες μερες σου ζουνε; αν τρωνε φαινεται στις κοιλιτσες τους αφου ειναι διαφανα. Μην φανταστεις.. 1-2 αρτεμιες θα φανε και ισως να νομισεις οτι επειδη τις περισσοτερες τις αρπαζουν και μετα τις φτυνουν οτι δεν τρωνε. Στην πραγματικοτητα επειδη ειναι μικρο το στομα τους, δοκιμαζουν και τρωνε αυτες που χωρανε.
Τα microworms δεν τα τρωνε ; |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οσο μπορεσα να δω οχι.Σημερα εδωσα και Vinegar eel αλλα παλι μαλλον τζιφος.Το θεμα ειναι οτι χθες ειχα 4 ψαρακια και σημερα εχω 1.Οτι γινεται,συνηθως γινεται το βραδυ.Συνηθως ζουνε 3 μερες,αν και τα χθεσινα ισως να εζησαν 2
|
|||
|
|||
![]()
Tελικα τι εγινε Γιαννη; καταφερες να κρατησεις κανενα απο τα μωρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως Αλεξανδρε μεχρι στιγμης εχω αποτυχει.Βεβαια πριν 10 μερες λογω καποιου απροσμενου γεγονοτος αναγκαστηκα να λειψω για 4 μερες απο το σπιτι οποτε,καταλαβαινεις.Αυτη την στιγμη εχω 9-10 ψαρακια στο μεγαλο(εχθες στην αλλαγη τα ειδα),στο οποιο προσπαθω να τα πιανω σε ποτηρι και να τα ταιζω εκει.Απο ωρα σε ωρα ετοιμαζεται και η αρτεμια και ο Θεος βοηθος.Δεν σου κρυβω οτι απογοητευτηκα.....
|
|||
|
|||
![]()
Εγω για τις πρωτες μερες σε οσα δεν ετρωγαν την αρτεμια ειχα βρει το εξης κολπο: ειχα μια γλαστρολιμνη στο μπαλκονι που επιανε πολλη τριχοειδη αλγη λογω του ηλιου. Επαιρνα καθε μερα μια καλη ποσοτητα απο αλγες και την εριχνα μεσα στο ενυδρειακι-γεννηστρα. Ετσι τα μικρα εβρισκαν λιγη ινφουσορια μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και να δεχτουν την αρτεμια.
Επισης εχω ακουσει οτι υπαρχουν διαφορετικες ποικιλιες αρτεμιας και το εχω παρατηρησει κι εγω οτι αυγα απο διαφορετικες εταιρειες ειχαν μικρη μεν αλλα υπαρκτη διαφορα μεγεθους στους ναυπλιους. Ισως να ηταν η ιδεα μου αλλα εγω πιστευω οτι ισως παιζει ρολο και αυτο. Δεν ξερω τι αλλο να πω, κανονικα δεν θα επρεπε να ειχες προβλημα με αυτα τα ψαρακια γιατι δεν θεωρουνται δυσκολα στην αναπαραγωγη τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θανατος απο preacox | Γιαννης Μ5 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 19-10-10 12:47 |
Φουσκωμενη preacox | Γιαννης Μ5 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 8 | 17-09-10 10:38 |
Που εισαι preacox ? | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 02-12-05 03:38 |
preacox unbalanced ... | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-05-05 13:30 |
Melanotaenia preacox Τι έχει; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 22:29 |