|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα παρετε μερος στον διαγωνισμο aquascaping 2010 του GAB ; | |||
Ναι. Θα παρω σιγουρα μερος ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 29,03% |
Ισως παρω μερος. Το σκεφτομαι ακομα. |
68 | 43,87% |
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι. |
25 | 16,13% |
Σιγουρα οχι. Δεν με ενδιαφερει το θεμα. |
17 | 10,97% |
Ψήφισαν: 155. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην λες τετοια βρε.Διαβαζει και η γυναικα μου. ![]() ![]() ![]() 9παντως δυστηχως στο αμεσο περιβαλλον μου,δεν υπαρχει ατομο να ασχολειτε με την φωτογραφια,ουτε καν να εχει μια της προκοπης,μονο κατι ψηφιακες,που το κινητο μου τραβουσε καλυτερα).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ.Παιδιά,η σελίδα με τις έως τώρα φωτογραφίες των ενυδρείων ανοίγει κανονικά σε εσάς?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=georgarask;509202]Προλάβαινουμε να σου κανω μια επισκεψη με την ταπεινη μου compact
![]() Γαυρε εισαι παντα καλοδεχουμενος ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aν ειχα λιγο χρονο και μεταφορικο μεσον θα ειχα αλωνισει ολη την Αθηνα (μην πω οτι θα πηγαινα και μεχρι 300χλμ ακτινα γυρω απο την Αττικη) και θα φωτογραφιζα ολων σας τα ενυδρεια. Ετσι κι αλλιως βαρεθηκα να φωτογραφιζω τα δικα μου και ξεμεινα απο μοντελα.
![]() Β. Ελλαδα δεν θα ερχομουν γιατι εκει ειναι αλλουνου φωτογραφου κλιμακιο.. ![]() Σημερα σωθηκε και η κατηγορια των βιοτοπικων...ξεπερασε τις 5 συμμετοχες και ισχυει κανονικα. Ο στοχος μου απο την αρχη ηταν να πιασουμε τις 40 συμμετοχες. Νομιζω οτι ειναι ακομα εφικτο και περιμενω να δωσετε εσεις το κυρος στον διαγωνισμο, ωστε του χρονου να συνεχιστει απο θεση ισχυος. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει ψωμι ακομα...
Πολλοι θα σου στειλουν το τελευταιο 3ημερο. Ενας απο αυτους θα ειμαι και εγω... Ενα φυτεμενο... Ενα βιοτοπικο... Ισως και ενα υφαλμυρο... Υπομονη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Aquascaping του GAB/ σχολια- αποριες | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 50 | 08-10-12 23:22 |
Ανακοινωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 1 | 03-11-10 02:49 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |