|
|
||||
|
||||
![]()
Κοντα στο φιλτρο τοτε για να μπορεις να το μεταφερεις ευκολα.
|
||||
|
||||
![]()
στο φιλτρο κοντα το εχω τοποθετησει ναι...
για την αμμωνια την καθαρη 10% που εφτιαξε ο φαρμακοποιος θα ειναι οκ..? |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί παιδεύεσαι με την αμμωνία και δεν ζητάς κατευθείαν μπόλι?? Είναι κι ευκαιρία τώρα που δίνει ο Σπύρος (delta66).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπ..δεν το ειχα υποψιν..
δηλαδη ειναι τζαμπα ταλαιπωρια με την αμμωνια...?κανενα νοημα ε..? |
|
|||
|
|||
![]()
Kανένα, μπόλι, μετρήσεις κι αν είναι ΟΚ, αμέσως μπλουμ τα 1-2 πρώτα ψάρια και μετά ανά βδομάδα προσθέτεις 1-2 ακόμη, μέχρι να τα βάλεις όλα.
Ο τρόπος στρωσίματος με αμμωνία είναι διαφορετικός και πιο μπερδεμένος και χρονοβόρος, αν βάλεις μπόλι δεν βάζεις αμμωνία. Μπόλι και τέλος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+φωνω με τον Κωστα νομιζω οτι το σρωσιμο με αμμωνια ειναι μονο για λογους χημικης εμπειριας και τπτ αλλο |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν εχω αχρωματοψια αλλα με τα τεστ της ΑPI εχω μπερδευτει..μετραω PH με το high range(απο 7,4 και πανω αν δεν κανω λαθος) και μου εμφανιζει ενα χρωμα το οποιο μοιαζει και με το 7,6 και το 8,0..δεν ειναι σιγουρο..βαζω ακριβως τα ml στο δοκιμαστικο σωληνα και ριχνω τις σταγονες που αναφερει το καθε μπουκαλακι..
το ιδιο μου συμβαινει και με την αμμωνια... καποια ιδεα.?το λεω αν ειναι να παω σε οφθαλμιατρο γιατι εψαξα στο internet και δεν βρηκα κατι.. ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
νεο ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες ενος αρχαριου | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 20:04 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |