|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου αυτός είσαι...!!
![]() Το ενυδρείο είναι πολύ ωραία στημένο ώς προς τη διακόσμηση. Μπράβο. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ως προς τη σύνθεση των ψαριών θα στα πούν οι ειδικοί. Εχω μερικές απορίες ώς προς τα αγγελόψαρα αλλά δεν είμαι και σίγουρος....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο, μπράβο σου!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ουααααααααουυυυυυυυυυυυυ
![]() τελειο τελειο |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο και θα προλαβεις να το στειλεις και στον διαγωνισμο εδω στο gab αμα σε ενδιαφερει στειλε πμ στον RAVEN...
Απλα τα νεον με τα σκαλαρια δεν ειναι καλο να ειναι μαζι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Cardinal δεν είναι; |
|
||||
|
||||
![]()
ναι cardinal ειναι
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη καθότι καινουριος ακόμη στο χόμπι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι cardinal tetra και τα σκαλαρια τα εχω στο ενυδρείο απο πολύ μικρά (2 μηνών). Προς το παρόν δεν εχω παρατηρήσει επιθετική συμπεριφορά μεταξύ τους. Βέβαια δεν ξέρω τι θα γινει όταν μεγαλώσουν κι άλλο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
το καλο ειναι οτι ξερεις τι πρεπει να βλεπεις αμα δεις κατι πρατεις αναλογα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορούν να κυνηγήσουν τους καρδινάλιους; Δεν τους πέφτουν μεγαλούτσικοι για το στόμα τους; |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι βαρανε και καρδιναλιους αμα κανω λαθος ας το πει καποιος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |
Παρουσίαση, 54λ φυτεμένο. | Kisifer | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 30-07-08 07:40 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |