|
|
||||
|
||||
![]()
thanks για τις απαντησεις..φτιαχνω το φιλτρο τωρα και σκαει κι αλλο διλλημα..τα βανακια πως τοποθετουνται..?
αν καταλαβα καλα πρεπει να ξεκιναε ενα μικρο λαστιχακι απο την εισοδο εξοδο του φιλτρου μετα βαζω τα βανακια και στη συνεχεια βαζω τα μεγαλα λαστιχα που μπαινουν στο ενυδρειο...σωστα..? |
|
||||
|
||||
![]()
το ιδιο λαστιχο θα βαλεις και πανω και κατω απο το βανακι αλλιως θα ''πνιξεις'' το φιλτρο
------------------------- εκτος αν λες μικρα σε μηκος και οχι σε διατομηπου τοτε τα λες σωστα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 16-11-10 στις 11:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
kingrim ναι αυτο εννοουσα..οκ η εγκατασταση ολοκληρωθηκε...βαζω το φιλτρο στο ρευμα αλλα δεν κανει κατι...απλα ακουγεται ενας θορυβος
------------------------- οκ ακυρο φυσηξα και λειτουργησε...κατι τελευται πανω στο φιλτρο...αν κλεισω τα βανακια πρεπει να εχω βγαλει πρωτα το φιλτρο απο το ρευμα η αν ειναι κλειστα δεν υπαρχει προβλημα.... υ.γ η ροη φαινεται οκ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 16-11-10 στις 12:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ok...φαινεται να λειτουργει κανονικα το φιλτρο..εχω βαλει να χτυπαει στο τζαμι και δεν φαινεται η μεγαλη ροη
κατι αλλο που εχει προκυψει..εχω βαλει τον θερμοστατη στους 28βαθμους.Οταν εριξα το νερο και εβαλα το θερμομετρο μου εδειχνε 15c..(εριξα κρυο νερο) εχω το θερμοστατη τωρα 1 ωρα μεσα κι εχει παει στο 20 βαθμους..πρεπει να καθυστερει τοσο πολυ..? |
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης ειναι για να κραταει το νερο σε μια θερμοκρασια του ερχετε κοματακι δυσκολο να την παει την πρωτη φορα απο 15 σε 28 αλλα Φετααααααα
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιποον μιας και γεμισα τη γυαλα παρελαβα και τα τεστ της api ξεκιναει το στρωσιμο...
επειδη στο φαρμακειο δεν εβρισκα αμμωνια 10% ενας φαρμακοποιος μου ειπε οτι μπορει να μου τη φτιαξει και του ειπα να ειναι καθαρη..μου την εχει δωσει σ ενα μπουκαλακι..ειναι επιφοβο η να ξεκινησω να ριχνω...?αν ναι μπορω μετα απο 1 βδομαδα να παρω μπολι για να ολοκληρωσω το στρωσιμο πιο γρηγορα...? ------------------------- καθομαι και τσεκαρω ποσες ερωτησεις εχω κανει και νιωθω χαζος..σορυ αν κουραζω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 16-11-10 στις 23:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
διπλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοντα στο φιλτρο τοτε για να μπορεις να το μεταφερεις ευκολα.
|
||||
|
||||
![]()
στο φιλτρο κοντα το εχω τοποθετησει ναι...
για την αμμωνια την καθαρη 10% που εφτιαξε ο φαρμακοποιος θα ειναι οκ..? |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί παιδεύεσαι με την αμμωνία και δεν ζητάς κατευθείαν μπόλι?? Είναι κι ευκαιρία τώρα που δίνει ο Σπύρος (delta66).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπ..δεν το ειχα υποψιν..
δηλαδη ειναι τζαμπα ταλαιπωρια με την αμμωνια...?κανενα νοημα ε..? |
![]() |
Tags |
νεο ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες ενος αρχαριου | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 20:04 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |