|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ενα βιντεακι με απλα μπεκακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ειδα κι αυτο Αντρεα, αλλα αυτο ειναι στυλ κανονικης βροχης, εγω προτιμω το στυλ σπρευ-ψεκασμα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου το προσπαθησα με 1000 αντλια της ehiem μεγαλη απογοητευση...
ακομα ψαχνω αντλια http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35498 |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε με αντλια που να εχει αρκετη υψομετρικη διαφορα. Εμενα με μια 1000αρα και υψομετρικη διαφορα 1,5 μετρο+ και απλα μπεκακια ψεκασμου απο μαγαζι με αρδευτικα δουλευει μια χαρα χωρις να εχω βαλει την αντλια στη μεγιστη ροη.
|
|
||||
|
||||
![]()
δες τα Spray Nozzle http://www.gardena.com/opencms/openc...0&scat=PK41010
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια πολύ καλή λύση.. αν μπορέσεις να το προσαρμόσεις φυσικά σε σωλήνα… είναι οι βαλβίδες (caps) για spray (που χρησιμοποιούν για graffiti). Πωλούνται ξεχωριστά απο τα spray (χύμα ) κοστίζουν ελάχιστα... και έχουν το πλεονέκτημα να ψεκάζουν σε διάφορες πυκνότητες και διαμέτρους…για υδρονέφωση ιδανικές είναι οι φαρδιές….θα τα βρείτε σε χρωματοπωλεία…
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 complete system??τι παιζει?? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-10 13:51 |
diy fog system | 3r4ndo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-02-10 11:21 |
Τεχνητη Εκκολαψη Αυγων | Pritanis | Δίσκοι | 44 | 01-01-07 19:50 |
DIY Pressurized Co2 System | Husky_Jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-10-04 19:55 |