|
|
||||
|
||||
![]()
30 ευρω απο ebay. APΙ freshwater TEST....το παρηγγειλα χθες. Οταν ερθει βλεπουμε. Πιστευω ειναι καλη τιμη. Ολα τα μπλιμπλικια μου απο ebay τα παιρνω. Εδω μας πιανουν κWλο. Αν ξερεις τι θες και κανεις υπομονη 7-8 μερες ολα τα παιρνεις απο ebay.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια αν ειναι ευκολο πειτε μου για το παραπανω που εχω γραψει
θερμοστατης 150w σε 80 λιτρα μεικτα ενυδρειο κανει..? επισης το 2215 δεν ειναι υπερβολικο? σορυ για το double post |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα έβαζα 100άρη ή 75άρη θερμοστάτη, αλλά κι αυτός που λες κάνει.
Εγώ σε 60-70 καθαρά λίτρα, θα έβαζα το 2213 ή εσωτερικό και όχι το 2215. |
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις οτι μπορει να εχω προβλημα ως προς την ροη η απλα δεν υπαρχει νοημα...?
|
|
|||
|
|||
![]()
Την ροή μπορείς να την κόψεις με πολλά κόλπα, απλά τον μόνο λόγο που βρίσκω για το 2215 είναι αν μεταφερθεί αργότερα σε μεγαλύτερο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ε καποια στιγμη θα γινει αυτο..ουτως η αλλως μιας και κοβεται ι δυνατη ροη θα το κρατησω...με ποιο τροπο γινεται..?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mε spraybar, με άνοιγμα περισσότερων τρυπών στο spraybar, με γύρισμα της εξαγωγής ή του spraybar προς το τζάμι και άλλα, θα βρεις τον τρόπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλα αφου τα εχεις μην παρεις αλλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για 80 λιτρα μικτα ειναι υπερβολικος οχι ομως οτι θα σε χαλασει. Μονο τη θερμανση να προσεξεις γιατι αν κολλησει ο θερμαντηρας θα το κανει ψαροσουπα. Ομως με διπλασια βατ θερμαντηρα ανα λιτρο, θα εχεις γρηγορη θερμανση σε περιπτωση που κανεις απυεθειας αλλαγη στο ενυδρειο με χαμηλη ροη. Το φιλτρο αν σου το ενυδρειο κανει πλυντήριο, απλα μειωσε τη ροη λιγο. (απο το βανακι εξοδου μονο) Μη ξεχνας οτι μπορει να πας σε μεγαλυτερο ενυδρειο. Δεν θα πανε ετσι κι αλλιως χαμενα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
thanks για τις απαντησεις..φτιαχνω το φιλτρο τωρα και σκαει κι αλλο διλλημα..τα βανακια πως τοποθετουνται..?
αν καταλαβα καλα πρεπει να ξεκιναε ενα μικρο λαστιχακι απο την εισοδο εξοδο του φιλτρου μετα βαζω τα βανακια και στη συνεχεια βαζω τα μεγαλα λαστιχα που μπαινουν στο ενυδρειο...σωστα..? |
|
||||
|
||||
![]()
το ιδιο λαστιχο θα βαλεις και πανω και κατω απο το βανακι αλλιως θα ''πνιξεις'' το φιλτρο
------------------------- εκτος αν λες μικρα σε μηκος και οχι σε διατομηπου τοτε τα λες σωστα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 16-11-10 στις 11:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
kingrim ναι αυτο εννοουσα..οκ η εγκατασταση ολοκληρωθηκε...βαζω το φιλτρο στο ρευμα αλλα δεν κανει κατι...απλα ακουγεται ενας θορυβος
------------------------- οκ ακυρο φυσηξα και λειτουργησε...κατι τελευται πανω στο φιλτρο...αν κλεισω τα βανακια πρεπει να εχω βγαλει πρωτα το φιλτρο απο το ρευμα η αν ειναι κλειστα δεν υπαρχει προβλημα.... υ.γ η ροη φαινεται οκ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 16-11-10 στις 12:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
διπλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοντα στο φιλτρο τοτε για να μπορεις να το μεταφερεις ευκολα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
link? |
|
||||
|
||||
![]()
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWNX:IT
an thes zitas kai ta test gia kh gh sinolo me ta metaforika 38 eyrw an den kanw lathos |
![]() |
Tags |
νεο ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες ενος αρχαριου | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 20:04 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |