|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη τωρα πλενω τα χαλικια το flourite το περασα τρια τεσασερα χερια και ακομα παραμενει καφε-μαυρο αν ριξω νερο στον κουβα.δεν υπαρχει προβλημα?μπορω να το ριξω στο ενυδρειο..?
|
|
||||
|
||||
![]()
αποψη μου να το πλενεις καλα
αλλα μελοι το περνανε 2-3 χερακια το βαζουν στο ενυδρειο τοποθετουν μια μαυρη σακουλαπανω απο το υποστρωμμα και γεμιζουν το ενυδρειο με νερο προσεκτικα μετα με τσουκου τσουκου βγαζεις την σακουλα εγω το πλενω γιατι μετα αμα θελεις να βαλεις βγαλεις φυτα θα σου κανει το ενυδρειο μαυρο + οτι σε καθε σκουπα βυθου θα σου βγαζει πολυ βρωμια |
|
||||
|
||||
![]()
thanks για την αμεση απαντηση..
οκ κι εγω ετσι σκεφτομαι να το κανω αλλα καπου εχω ακουσει οτι χανει χρησιμες ουσιες για τα φυτα |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος το φλουριτε δεν εχει τετοιο θεμα γιατι εχει την ιδιοτητα να αποροφα απο την στηλη του νερου τα λιπασματα που ριχνεις ειναι δλδ αυτο ανανεουμενο
|
|
||||
|
||||
![]()
1)επλυνα καλα το flourite
2)εχω ξενερωσει γιατι νομιζα οτι το ενυδρειο ειναι 110λιτρα μεικτα αλλα τελικα ειναι 80 που σημαινει 70 καθαρα αν δεν κανω λαθος.ειχα λαθος εντυπωση..τεσπα περιοριζονται και πολυ οι επιλογες των ψαριων.... ------------------------- 3)επειδη δεν ξερω χαλαστηκα πολυ με το ενυδρειο συνειδητοποιω οτι εδωσα πολλα για τον εξοπλισμο και δεν ξερω και αν κανουν για το ενυδρειο.δηλαδη: 1)Θερμοστατης sera 150w(30 ευρω) 2)eheim 2215 με τα υλικα(130 ευρω) τεσπα...θα το προχωρησω και βλεπουμε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 15-11-10 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
νεο ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες ενος αρχαριου | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 20:04 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |