|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκαρια που δεν εχουν πολλα εξωτερικα "εξαρτηματα" να πετανε και να προκαλουν τον μονομαχο σου ειναι τα zebra nerite, αλλα υπαρχει πιθανοτητα αν δεν βρουν τροφη τα helena να χτυπησουν καποιο.
Επισης μπορει να αφηνουν αυγα παντου και δεν βγαινουν ευκολα. (ασχετα αν δεν εκκολαπτονται γιατι θελουν υφαλμυρο)
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχω υπ'όψιν μου αλλα πολύ φοβάμαι οτι θα γίνουν μεζές.
Επ'ευκαιρία να σε ευχαριστήσω και για το link που έδωσες σε άλλο θέμα και παρήγγειλα IAL και μπανανόφυλα. Πήρα Grade C+ και D μιας και απ'ότι κατάλαβα δεν θα χωράνε στον πάτο του νάνου μου.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο Αρνί (στην αρχή νόμιζα οτι μίλαγες για αρνι σούβλα κοκορέτσι κλπ). Πολύ καλή επιλογή τα μπανανόφυλα, απ' ότι έχω διαβάσει κάνουν παρόμοια δουλειά με τα IAL και δεν αφήνουν υπολείμματα ούτε βάφουν πολύ το νερό (πήρα κι εγώ μερικά να τα δοκιμάσω..)
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ψαρης. να τον χαιρεσαι τον μπαγασα
|
|
||||
|
||||
![]()
@Singha Σε ευχαριστώ εκ μέρους του ψαριού.
@Maverick Τι τα θές τα μπανανόφυλλα? Δεν πιστεύω να τσίμπισες κανα ζευγάρι απο τον Joep και να μην έβγαλες μηλιά
|
||||
|
||||
![]()
Τσίμπησα, έχετε υπομονή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι.... ετσι τα κανεις στα μουλοχτα ε?
![]() ![]() ![]() ![]() αντε αντε..... περιμενουμε......
|
||||
|
||||
![]()
Η υπομονή είναι βασιλική αρετή , αλλα εγώ είμαι τραμπούκος κουμουνιστής.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχοι...???? | Alefas The Great | Bettas | 4 | 16-07-10 11:52 |
μονομάχος!!! | yannakis | Bettas | 5 | 09-11-09 00:58 |
sos Μονομάχοι | bakogiannisd | Bettas | 2 | 15-12-05 15:40 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |
Ο μονομάχος μου | laskarino | Bettas | 10 | 11-04-05 12:29 |