|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη αυτο που έχω έιναι μάπα..................
ελευθερο χώρο κάτω από το καπάκι υπολογίστε γύρω στα 56 με 58 εκ. δηλαδη με 20Ε πέρνω λάμπες μπαλαστ και όλα τα παρελκόμενα? ααπο που? θέλω να το κάνω να μπορεί να φιλοξενίσει και κάνα φυτο που να έχει καποια παραπάνω δυσκολια...δεν μιλαμε γι μποστανια αλλα ας περισσευουν τα βατ κακο δεν κανει. Δηλαδη πόσα βατ μπορω να βάλω μεσα με Τ8 και Τ5? |
|
||||
|
||||
![]()
οι Τ5 λαμπες εχουν πιο πολυ φως στο ιδιο μηκος με τις Τ8 και ειναι πιο λεπτες
για να καταλαβεις σχεδον στο 1 μετρο μηκος οι Τ8 ειναι 30w ενω οι T5 ειναι 39w το ηλεκτρονικο μπαλαστ δεν ανεβαζει θερμοκρασια ενω το απλο καιει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οσες λαμπες και να βαλω συνδεοντε σε ενα μπαλαστ? τι ακριβως χρειάζομαι για το συστημα ειτε με τ5 ειτε με τ8 αν καποιος έχει διάθεση και χρόνο να με βοηθησει ας μου δωσει το κινητο του ή αν θέλει με πμ να με βοηθησει να καταλάβω γιατι δεν εχω ιδεα με τα ηλεκτρικα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμα δεν εχεις ιδεα αστο καλητερα... Στο quicko στην θεσ/νικη εχει κατι φωτιστικα νομιζω με 50-60ε για το μηκος σου με 2 τ5 λαμπες μεσα των 24w η καθε μια αν δεν κανω λαθος παρε τηλ και ρωτα αν κανουν αποστολες ειναι οτι πιο φθηνο εχω βρει σε ετοιμη λυση |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι Αθηνα οποτε απο δω πρεπει να κάνω δουλεια. Τα χερια πιανουν απλα δεν έχω τι γνώση για να το φτιαξω.
|
|
||||
|
||||
![]()
το να μην εχεις γνωση + 220v εκει κολλαω
------------------------- να ενα σχεδιο για Τ8 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 15-11-10 στις 00:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα επρεπε....
------------------------- Ευχαριστω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hydrus : 15-11-10 στις 00:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 αποριες | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 13-09-09 17:40 |
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ REEF? ΠΡΟΒΛΗΜΑ | Vave | Φωτισμός | 3 | 06-09-09 12:15 |
Αποριες!!!!! | sak | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 04-10-07 14:21 |
Αποριες για KOI | kingelvis | Χρυσόψαρα | 8 | 19-06-07 20:05 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |