|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχχα ελα ρε συ, μην ξενερωνεις! το οτι σε πειραζουμε δεν λεει κατι, απλα δεν θα ξαναπεις και σε κανεναν να βαλει χρυσοψαρα στο ενυδριο του
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 14-11-10 στις 23:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα σε χαλασω αλλα αμα θελεις να πας καθαρα φυτεμενο δεν παει ουτε με ζωοτοκα και στο λεω γιατι το εχω ζησει.... σε λιγους μηνες που θα εχεις ενα πανεμορφο aquascape θα θελεις να βγαλεις απο μεσα καποια ζωοτοκα λογο μεγαλου αριθμου και για να το κανεις αυτο θα πρεπει να βγαλεις τα μισα φυτα ||(δεν θα χωραει η αποχη
![]() Φυσικα αυτο ισχυει μονο αμα θελεις να πας σε διαγωνισμους και να εχεις ενα aquascape σταθερο που θα του δωσεις χρονο να βγαλει οτι πιο καλο μπορει οσο για ΚΗ3 Ποσα αλεξακια εχεις μεσα μαλλον ''τρωνε'' ολο το ΚΗ για να κανουν καβουκια προσεχε μην παθεις καμια πλακα με το PH γιατι με τοσο μικρο ΚΗ ειναι πολυ ευκολη η αλλαγη του να κανεις πιο συχνες αλλαγες νερου (εγω δεν θα εβαζα σοδα ουτε πετρες θα χαριζα τα αλεξακια) |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναγέννησε σήμερα ο βλάκας! Μα θα το πετάξω το νέο τσαμπί. Έχω κρατήσει ένα μικρό κομμάτι για να σκάσει και θα τα χαρίσω. Όσο για τα ζωοτόκα, θα ετοιμάσω την καραντίνα ή θα πάρω γεννήστρα (που δεν είναι καθόλου καλή λύση) για να γεννάει μέσα η μαμά γκαπίνα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα να γιατι έχεις τόσο χαμηλή ΚΗ. Εχει δίκιο ο kingrim. Στην απορροφούν. Τα μωρά γκαπάκια έχεις σκεφτεί σε ποιόν θα τα δίνεις??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα αφαιρέσω το νέο τσαμπί και θα αφήσω το παλιό το μικρό μικρό που άφησα. Να βγουν 4-6 μικρά να δώσω.
|
||||
|
||||
![]()
Τα σβούριξα όλα τα τσαμπιά. Ας γεννήσει άλλα
![]() Η βαλισνερια καηκε ![]() ![]() Νέα φυτά!!! ![]() http://i52.tinypic.com/2ekkqpt.jpg ΚΑΙ![ ![]() Επειδή ο κυριος Γιαννης μου τα λεει σκουρα για τα γκαπις και τους ξιφοφορους, τι αλλο μπορω να βάλω σε αυτές τις συνθήκες; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι ΡΗ εχεις τηλεμαχε? μπορεις να το ριξεις λιγο να βαλεις τετρα, αρλεκινους ??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |
Τι να κάνω τελικά????? | fitos100 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-06-10 17:50 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Τι να κάνω τελικά μ' αυτή την άμμο??? | fitos100 | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 05-01-10 14:27 |
τελικά τον έχασα.... | garfield | Χρυσόψαρα | 12 | 05-03-07 17:41 |