|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω φτιαξει δυο 70λιτρα, στο ενα εχω red cherry και στο αλλο θα βαλω snowball. Θελω να βαλω ακομα ενα ειδος στο καθενα αλλα να μην υβριδιζουν, ποια θα μου προτεινατε σαν ευκολα αλλα να αναπαραγονται και να κανουν στα "νερα" μου (PH=7,2-7,4 GH=10 Kh=7)? Ευχαριστω εκ των προτερων, ολες οι πρωτασεις ειναι καλοδεχουμενες και θα ηθελα οσοι εχουν δωκιμασει συνδιασμους διαφορους σε ειδη να το αναφερουν (αν ειχαν προβληματα, πως συμβιωναν κ.τ.λ.)...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εριχνες λιγο το ph μαζi με τσερυ μπορεις να βαλεις Tiger shrimp
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε tsilojohn υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα μονο με τυρφη μπορω να το κανω. Εχεις κανει αυτο το συνδιασμο που πρωτηνεις (εαν ναι ποσο καλα πηγε και τι PH ειχες)?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειχα ποτε tiger αλλα στο προτεινω γιατι θελουν ιδιες τιμες νερου..
To εχεις διαβασει αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28228 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με ψάρια | imichal | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 265 | 03-12-15 17:12 |
Θέματα: Οι γαρίδες μου δεν γεννούν | dinos99 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 83 | 26-02-13 12:57 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |