|
|
||||
|
||||
![]() Μην το μετρήσεις, θα σου πει ψέματα! |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 100% απιονισμένο ναι , κανονικά δεν είναι μετρήσιμο. Με την ανάμιξή του με νερό βρύσης ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προσθήκης μεταλικών στοιχείων και αλάτων σου δίνει ένδειξη.
|
||||
|
||||
![]()
με το no3 τι γινεται που ειναι 0??? γαριδες μπορεις να βαλλεις αλλα αυστηρα μετα απο 2 μηνες λειτουργιας του ενυδρειου οπου θα εχει στρωσει ο βυθος!!! το στρωσιμο του φιλτρου πως εγινε???
|
|
|||
|
|||
![]()
δουλευε περιπου 3 βδομαδες χωρις ψαρια κ ειχα ριξει βακτηρια και αντιχλωριο
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο σου πολυ πιθανο να ειναι αστρωτο...εχεις μετρηση αμμωνιας?
|
||||
|
||||
![]()
γεια!
οσον αφορα την αεραντλια , η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι εχασα ενα ψαρακι καποια φορα , μονο και μονο απο το στρες που του δημιουργησε η αεραντλια που ανοιξε αλλος χωρις να το ξερω εγω, μολις το διαπυστωσα ηταν αργα. αν γυρησεις την εξοδο του φιλτρου σου οπως σου ειπαν να κανει εναν κυματισμο το νερο προς τα πανω , θα ειναι μια χαρα! η αεραντιες μαλλον ειναι μονο για εφε και για να ψωνιζεις κατι παραπανω. ισως σε ενα πολυ μεγαλο ενυδρειο με βαθος θα ηταν απαραιτητο. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=
![]() οσον αφορα την αεραντλια , η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι εχασα ενα ψαρακι καποια φορα , μονο και μονο απο το στρες που του δημιουργησε η αεραντλια που ανοιξε αλλος χωρις να το ξερω εγω, μολις το διαπυστωσα ηταν αργα. QUOTE] Αποκλειεται να πεθανε το ψαρι επειδη "στρεσαρισθηκε" απο την αεραντλια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 ερωτήσεις | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 06-10-08 12:30 |
Ερωτήσεις | Z_X | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 13-12-06 18:29 |
ερωτήσεις... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-04-06 13:36 |
Ερωτήσεις CO2 | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-06-05 09:50 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |