|
|
||||
|
||||
![]()
κουκλακι ειναι ο μικρουλης...μηπως παρατηρεις πρησμενη κοιλιτσα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλα ναι ελαφρος ειναι λιγο πρησμενη
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορεις δωστου αρακα βρασμενο και ξεφλουδισμενο.δες και τις ακαθαρσιες του και αναμενουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ςος η κατασταση χειροτερευει ο ψαρουλης δεν ειναι καθολου καλα κουτουλαει παντου δεν εχει καθολου δυναμεις ειναι ετοιμος για να φυγει...απο τι καταλαβενω δεν πρεπει να εχουμε κ πολλα περιθωρια καλητερευσης.Ποιες ομως μπορει να ειναι οι αιτιες που εγινε ετσι?Στην επιφανεια του νερου εχει πιασει πρωτεϊνικο φιλμ υπαρχει περιπτωση να το εχει επηρεασει αυτο?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω και τρελλη εμπειρία αλλα έχω κι εγω εναν μονομαχο και εχω διαβάσει μπόλικα για αυτά τα ψάρια.
Για αρχή θα έκανα μια γενναία αλλαγή νερού (>50%) στην ίδια θερμοκρασία με την θερμοκρασία του ενυδρείου. Αν έχεις και αντιχλώριο με αλόη ίσως θα ήταν καλύτερο, αλλιώς οκ. Για δεύτερο θα μείωνα λίγο την φωτοπερίοδο για να δώσω στον ψαρή την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο. ( δεν τρελλαίνονται και με το πολύ φως) Από τις φωτό ίσως είναι και λίγο κολλημένα τα "φτερά" του? Δες λίγο και αυτό το link http://www.bettatalk.com/betta_diseases.htm. Δες εκεί που λέει : bacterial infection. |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια..... πειτε καμια κουβεντα....
ο ψαρης δεν την παλευει ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι να κανω... | emma | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-09-10 13:50 |
τι α να κανω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 11-01-10 21:51 |
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! | john922 | Ζωοτόκα | 5 | 04-03-09 16:13 |
τι να κανω;;;;;;;; | HERBI | Ζωοτόκα | 6 | 23-07-08 08:54 |
τι να κανω?τι να κανω? | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-10-07 12:13 |