|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε τι μπουκαλι το εκανες?αν ειναι πλαστικο αυριο το πρωι πιεσετο λιγο σιγα σιγα,εαν βγαλει σημαινει οτι παει καλα κ σε λιγη ωρα θα σου βγαζει κανονικα.πιστευω κανει ο διαχυτηρας κ για DIY ,
|
|
||||
|
||||
![]()
το μπουκαλι ειναι απο κοκα κολα,παντως απο τι εχω δει που το επιασα σαν να εχει φουσκωσει!!!οποτε λογικα ειναι θεμα ωρων η' κ λεπτων ε?αντε να δουμε
|
||||
|
||||
![]()
πιεσετο λιγο σιγα σιγα κ θα δεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινησεεεεεε.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μερικες φορες κανει και 2 μερες..... αστο να παρει τον χρονο του αν σε μια δυο μερες δεν δεις φυσαλιδες κουνα το μπουκαλι αλλα προσεξε μην ανεβει το νερο στο σωληνακι και εχεις διαροη στο ενυδρειο...... εμενα συνηθως μετα απο μια μερα αρχιζει.... παιζει ρολο η θερμοκρασια και αν εβαλεσ σωστα την μαγια...... αν την εβαλες σε χλιαρο προσ κρυο νερο 8α ειναι οκ..... αλλιως μπορει να καει αν την βαλεις με ζεστο......
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους!τωρα που εχω πλεον κ co2 στο ενυδρειο μου με το excel τι κανω???το διακοπτω τελειως?
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ πια. Τί φυτά έχετε;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ντοματια,εχινοδορους,κρυπτοκορινες,κερατοφυλλο,βαλ ισνεριες,ανουμπιες,alternanthera κ σκοπευω συντομα κατι σε χαλακι
|
|