|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παιδιά σοβαρά χρειάζομαι βοήθεια!
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 13-11-10 στις 18:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε εδώ μια ματιά γιατί έχει και πίνακα συμβατότητας των ειδών. Εχει λίγες αλλά περιεκτικές πληροφορίες για τα διάφορα είδη, που μπορεί να σε βοηθήσουν για αρχή.
www.liveaquaria.com |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα τι να σου πω???????????
οτι και να πω λιγο ειναι ![]() θα σου δοσω γκαπακια εγω αν δεν αλαξεις γνωμη παλι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι ότι άλλαξε γνώμη. Ειναι ότι η θέληση του να κάνει ένα όμορφο φυτεμένο υπερίσχυσε των χρυσόψαρων. Προσπαθεί τόσους μήνες από το Καλοκαιρι να στήσει το ενυδρείο όπως το θέλει (γιαυτό δεν βάζει τόσο καιρό τα ψάρια και το αναβάλλει).
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βρήκα τα είδη που ταιριάζουν από το πόστ του κύριου Κώστα 1. γκάπυ, πλάτυ, μόλλυ. 2. γκάπυ, ξιφοφόρους, μόλλυ. Τί αναλογίες και πόσα από το καθένα μπαίνουν στα λίτρα μου; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη αλλα κοιμομουν ολη μερα λογω δουλειας και μολις ειδα αυτο το θεμα!!!
Τηλεμαχε?????? εισαι σιγουρα εσυ η μπαινει καποιος αλλος απο τον λογαριασμο σου και γραφει αυτα τα τρομερα πραγματα? ![]() Για συνδιασμους ζωοτοκων δεν μπορω να σου πω μιας και δεν ασχοληθηκα καθολου,αλλα υποσχομαι πακετο με κλαδεματα οταν τελικα το αποφασισεις να το ξεκινησεις! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Χα! βασικα δεν κοιμομουν.....εχτιζα το μελλον μου !!!
![]() ![]() Πες εσυ καποια στιγμη τι χρειαζεσαι,αν εχω θα στο στειλω,αν δεν εχω θα σου στειλω μερικα της αρεσκειας μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα πια που δεν θα έχει τα "ακατονόμαστα" μπορεί να βάλει ό,τι φυτά θέλει!! Στείλε εσύ και βλέπουμε...
Τηλέμαχε δεν πειράζει άν αλλάξει και λίγο το πλάνο του φυτέματος. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |
Τι να κάνω τελικά????? | fitos100 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-06-10 17:50 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Τι να κάνω τελικά μ' αυτή την άμμο??? | fitos100 | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 05-01-10 14:27 |
τελικά τον έχασα.... | garfield | Χρυσόψαρα | 12 | 05-03-07 17:41 |