|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον βλεπουμε διαφορετικα co2 εγω λεω το dennerle nano !!!!το οποιο σαφεστατα δεν κανει για τα λιτρα του φιλου !!! με μπουκαλα υπαρχουν προσφορες με λιγοτερο απο 200ε και κομπλε συστημα
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquaristic.net/en/By-Bran....html?qwizer=1
αυτο τι σας λεει?πολυ νοικοκυρεμενο το βλεπω το σετακι και σε καλη τιμη. πως γινεται η παραγελια εαν το θελω?θελει καρτα? ------------------------- http://www.aquaristic.net/en/Technic....html?qwizer=1 εxει και αυτο σαν αλλη επιλογη με λιγο παραπανω στην τιμη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gemen : 13-11-10 στις 23:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πέρα από το κόκκινο βρακολάστιχο στη συσκευασία, ποιά η διαφορά τους;
![]() Κάρτα ή paypal.
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να ειναι η μπουκαλα.2 κιλα ενω η αλλη 3? η οτι στο πρωτο δεν την πουλανε την μπουκαλα?
ειναι καλο συστημα pano?αξιζει να το αγορασει κανεις?ειναι πληρης? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω καμία πρακτική εμπειρία επί του θέματος! Κι εγώ ψάχνομαι για αγορά 2 συστημάτων.....
|
||||
|
||||
![]()
στο πρωτο δε συμπεριλαμβανεται η μπουκαλα. στο δευτερο περιεχεται. σε καθε περιπτωση νομιζω οτι η μπουκαλα ειναι 350 γρ . το συστημα σκετο χωρις μπουκαλα ζυγιζει 2 κιλα ενώ με μπουκαλα βγαινει 3 κιλα (κατα τη γνωμη μου θα πρεπε να ειναι ελαφρυτερο εφοσον η μπουκαλα ειναι 350 γρ)
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα μαλλον ακυρο εδω ε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για Tetra CO2 -Optimat !!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 06-05-10 09:50 |
tetra c02 optimat???? | antonis15 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-09-09 21:39 |
Tetra CO2 optimat | kalagio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 25-07-08 10:29 |
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ TETRA CO2 OPTIMAT | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-03-08 16:40 |
TETRA CO2 OPTIMAT | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:37 |