|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει γεμίσει το ενυδρείο με μικρά γαριδάκια (κάτι που όσο καιρό είχα τα γκάπις δεν έβλεπα) και δεν θέλω να φαγωθούν από τα εντλεράκια, οπότε θα το ξανασκεφτώ μήπως το αφήσω μόνο με γαρίδες τελικά....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε μένα συμβιώνουν μαζί αρκετούς μήνες χωρίς εμφανή προβλήματα!
|
|||
|
|||
![]()
+1, το ίδιο και σ' εμένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια. Επιτελους μου εδωσε η γυναικα μου το ok για πρωινη απαλλαγη καθηκοντων για την Κυριακη. Μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσα στον ψαροκαφε και στην επιληση καυτων ζητηματων ενυδρειακου χαρακτηρα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion panos1972 georgebruno jiraiya Κλεόβουλος georgis4 Thrillos tsoum olga ΤΑΣΟΣ |
|
|||
|
|||
![]()
....Ρε Κωστα τι καψονια ειναι αυτα .....στις 04.40 αναφορα λοχου παιρνεις?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου κανει κι αυτος; Στην ηλικια που ειναι καθε 30 λεπτα παει για αδειασμα της φουσκας του. χα χα χα χα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |