|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aχααα...ναι αυτο ηταν ! το ειχα ξεχασει. Βρασιμο λοιπον και διαφανα παγακια την επομενη φορα.
Ευχαριστω ! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι photo με την φτέρη δεν μου άρεσαν.. και σαν θέμα και σαν αποτέλεσμα είναι σαν καμμένες.
|
||||
|
||||
![]()
Οι λογοι που θολωνει το νερο ειναι 2,ο πρωτος ειναι οι φυσαλιδες του αερα που παγιδευονται μεσα στον παγο και ο δευτερος και εξισου σημαντικος ειναι τα ελευθερα σωματιδια που υπαρχουν μεσα στο νερο οπως και τα αλατα του.γι αυτο οι επαγγελματιες που φτιαχνουν παγο εχουν πανισχυρα φιλτρα....οποτε χρησιμοποιησε νερο απο α/ο και μην ξεχασεις με το που ξεφορμαρεις το αντικειμενο που καλυπτεται απο παγο αν ειναι λιγο θολο μην απογοητευτεις βρεξε το με λιγο παγωμενο νερο και θα δεις οτι θα γινει τελειως διαφανες
|
|
|||
|
|||
![]()
Επανερχομαι με τριανταφυλλο κλεισμενο σε παγο. Εβαλα νερο Α/Ο αλλα και παλι ο παγος εχει φυσαλιδες και δεν ειναι διαφανος.
Επομενο βημα το βρασιμο του νερου και βλεπουμε. Θα το πετυχω που θα μου παει.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...ομορφο αποτελεσμα και ετσι!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Γιωργο ! Η φωτο ταιριαζει και με το κρυο που εκανε τις τελευταιες μερες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις σκεφτεί την χρήση θερμού αέρα που αλλοιώνει το φως; Π.χ. βγαζεις φωτογραφιες λίγο πανω και πίσω απο δυο αναμένα κεράκια.
Μια ιδέα που μου ήρθε κοιτώντας ένα καντιλάκι που έχω εδώ περα αναμένο. Υ.Γ. τα παγάκια ταιριάζουν οσο τίποτα αλλο αυτές τις μέρες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
....επισης μια αλλη ερμηνια που θα μπορουσα να δωσω κοιταζοντας την φωτο ειναι και το ''παγωμα των μισθων!!'' ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.....μπρρρ τελευταια κανει πολυ κρυοοο! ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφια του ενυδρειου μου | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-09 12:47 |
φωτογραφια?? | rixardos73 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 5 | 12-11-07 14:08 |
φωτογραφια στην υπογραφή ; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 10 | 29-06-06 08:09 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ??? | targas21 | Greek Aquarist's Boards | 2 | 17-01-05 05:17 |