|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ριχνω καθε μερα 10 μλ
α) κλεινω ολα τα φιλτρα και αντλιες β) ριχνω τοπικα Οξυζενε 10μλ στα 200λιτρα καθαρα γ) αφηνω κανα 15 δ) ανοιγω ολα τα φιλτρα αντλιες Δεν χρειαζετε να κλεινεις και να ανοιγεις τα παντα εγω απλα το κανω για να μην φυγει το οξυζενε απο την κυκλοφορια του νερου να δρασει πιο πολυ ωρα |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός , λοιπόν δοκίμασα 5 ml , την spot alge πανω σε μία ρίζα την διαλυει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα σπασει σε μια μερα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα δοκιμασω αυτα που αναφέραμε και ενημερώνω σε 15 μερες , ευχαριστώ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μετά απο 4 μέρες έχει διαφορά νομίζω , αυτο που κάνω είναι χορηγω κάθε μέρα οξυζενε 10 μλ στα σημεια που υπάρχει μαυρη αλγη και εχει αρχισει να κοκκινιζει ενω στην spot alge την διαλυει κατευθεια, μετα υπερδοσολογία seachem excel 10ml καθημερινά και τα λιπάσματα αναλογως τι θελουν πχ οταν το σιδηρο ειναι 0 χορηγώ 2ml και μετα απο 2 μερες παλι , απλα έχω παρατηρήσει οτι τα φυτά εχουν τρελη αναπτυξη δηλαδή κατι κλαδέματα απο polysperma νομίζω σε 5μερες αναπτυχθηκαν 30 εκατοστα
![]() ΤΑ τεστ εγιναν με υγρά και με χαρτάκια... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα προγραμματάκια που λες εγώ θα τα άφηνα, και θα έβρισκα το μπούσουλα με δοκιμές. Π.χ. κάθε μέρα 4ml σίδηρο μου φαίνεται πάρα πολύ. Εγώ σε 180λ με 180w φωτισμού ρίχνω 2-3ml τη μέρα κατά μέσο όρο. Φώσφορο πόσο ρίχνεις? Για να σου βφει φτηνότερο ψάξε για σκόνες νιτρικό κάλιο (ΚΝΟ3) και θειικό κάλιο (Κ2SO4) από μαγαζί με χημικά, και υγρό κλύσμα fleet ή cooper enema από φαρμακείο για τα φωσφορικά. Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ και θα βρεις πολλές λεπτομέρειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Φωσφορικά πάλι το ίδιο 2 ml ριχνω , και την επομενη μέρα μηδενιζει πάλι ... αλλα δεν ξαναριχχνω , ξέρεις κανενα μαγαζί με χημικά το οποίο να στέλνει με courier ?
αυτα που ρίχνω είναι ! δευτέρα 2μλ σιδηρο, 2μλ seachem γενικο τριτη 2μλ φωσφορο τεταρτη 3μλ potasium πεμπτη 2μλ φωσφορο παρασκευη 2μλ σιδηρο, 2μλ seachem γενικο σαβάτο 2μλ potasium και κυριακη αλλαγη νερου , χωρις τιποτα λιπάσματα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Green spot algea??? | stelios_ant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-06-10 23:33 |
Προβλημα με black moore | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 30-12-08 12:03 |
The Black Malawi | GeFior | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 45 | 10-07-07 21:19 |
blue-green algea ειναι προβλημα? | nick tsel | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 10 | 01-12-04 20:52 |
Siamese Algea Eater | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-04-03 19:37 |