|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο μπλέ έχει και μια μικρή γαρίδα μέσα;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι!
εχει ανεβασει και τα αυγα στην πλατη χε χε χε
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό το αποτελεσμα!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Οι Pink Floyd φημίζονταν εκτός των άλλων για τις συναυλίες τους λόγο των απίστευτων εφέ που δημιουργούσαν. Δεν τους ακούγες μόνο, τους έβλεπες.
Αν έκανες το ίδιο: 1. Αντί για λάδι, μελάνι. 2. Έριχνες το μελάνι ανάμεσα σε 2 στρογγυλά γυαλιά. 3 Πίεζες τα γυαλιά για να αλλάζουν σχήμα οι κηλίδες τότε θα είχες κάνει ότι ακριβώς και ο δημιουργός των εφέ των Pink Floyd στις πρώτες τους συναυλίες. (Έτσι δημιουργούσε τα απίστευτα ψυχεδελικά εφέ που άλλαζαν σχήματα με τον ρυθμό της μουσικής τους). Νομίζω λοιπόν, είσαι σε πολύ καλό δρόμο!
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε, παιρνεις τις φωτο που έβαλες παραπάνω, τις κάνεις μια καλή μεγέθυνση όσο σε παίρνει ο "κόκκος", και τις τοποθετείς κορνιζαρισμένες δίπλα δίπλα για άψογο ντεκορ (ειδικά αν έχεις κανένα τοίχο ανοιχτόχρωμο)
Ή ανοίγεις έκθεση φωτογραφίας ![]() Ή τις χρησιμοποιείς ως studies και τις μεταφέρεις σε μουσαμά/λάδι οπότε ξεκινάς στα ίχνη του Mark Rothko αλλα με "στρογγυλά" σχήματα αντί για ορθογώνια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για εκεί οδεύω.... Δεν θα την έχανα την ευκαιρία! Είναι όντως ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφικη η μικροσκοπιο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμμ!
![]() ![]() Υ.Γ. μια ασχετη ερωτηση ...πως μπορει καποιος να ζωγραφισει πορτρετα(μολιβι) ..υαπρχει κανενα καλο βιβλιο που να ξερεις? ...δεν εχω ιδεα απο ελευθερο σχεδιο μα στο γραμικο ειμαι μαστερρρρρρ! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφια του ενυδρειου μου | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-09 12:47 |
φωτογραφια?? | rixardos73 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 5 | 12-11-07 14:08 |
φωτογραφια στην υπογραφή ; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 10 | 29-06-06 08:09 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ??? | targas21 | Greek Aquarist's Boards | 2 | 17-01-05 05:17 |