|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...πολυ ωραιο
![]() ![]() υ.γ...γιατι δεν βαζεις τους γκρι κρικους στο φιλτρο ωστε να μη χτυπαει στο ματι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το μόνο που υπερτερή αυτήν την στιγμή είναι όχι η αισθητική αλλά η λειτουργικότητα του ενυδρείου για τα ψάρια μου. όταν θα μπουν όλα σε μια σειρά θα ζητήσω από τον Κλεόοβουλο να μου στείλει καμιά 10αριά κιλά κρεμμύδια ![]() παιδιά σας ευχαριστώ πολύ . ελπίζω σε λίγους μήνες να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το είδος , το κατάλληλο περιβάλλον κ.τ.λ. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες φωτο!
Τι τροφές τους δίνεις? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα Κλεόβουλε
λοιπόν δίνω αυτήν και αυτήν τη οποία τρελαίνονται και δεν αφήνουν φυλλαράκι. το κακό είναι ότι μέχρι τώρα μόνο φυλλαράκια ταΐζω γιατί δεν κουνιούνται και πολύ από το σημείο το οποίο βρίσκονται . οπότε τα flakes τα οποία αιωρούνται περνούν από δίπλα τους και έτσι μπορούν και τρέφονται. εσύ τι ταΐζεις τα δικά σου ? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τα δικά μου (φαντάζομαι επειδή έχουν συγκάτοικους και νοιώθουν πιό ασφαλή)κυκλοφορούν στα ανοιχτά και προς το παρόν συμπεριφέρονται σχεδόν σαν κοπαδόψαρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχάστηκα εντελώς και δεν σας έδωσα το βίντεο με το πρώτο μας μάλωμα
http://www.youtube.com/watch?v=qDnZbiweLiw φυσικά έπεσε αρκετό ξύλο για λίγες ημέρες αλλά τα πράγματα ηρέμησαν πλέον και ο καθένας είναι στην μεριά του. ελπίζω ( να μας βγει έστω 1 θηλυκό ) κάποια στιγμή να αρχίσει και κανένα φλερτ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενός "Ι wanna be nano-reef" | chrisx | Reef | 18 | 26-04-13 22:58 |
Tanganyika - Tropheus Moorii "Moliro" | Kisifer | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 23 | 17-04-09 11:49 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
Ο μονομάχος μετακόμισε...Παρουσίαση νέου "σπιτιού" του!!! | kostasthess_ | Bettas | 10 | 09-04-08 10:36 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |