|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα σάπια φύλλα και τα τσακισμένα να τα κόβεις. Όταν κλαδεύεις το φυτό δυναμώνει και μεγαλώνει η ρίζα να μην το φοβάσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης, καλό είναι όταν φυτέυουμε, να κλαδεύουμε και τις ρίζες, αφήνοντας μόνο γύρω στα 3 εκατοστά ρίζα. Έτσι και αλλιώς, μεγαλύτερες ρίζες είναι πάρα πολύ πιθανό, κατά το φύτεμα να σπάσουν-τσακίσουν και στη συνέχεια να σαπίσουν. Κλαδεύοντας τα παλιά, χαλασμένα φύλλα βοηθάμε την ανάπτυξη του πράσινου μέρους του φυτού, ενώ κλαδεύοντας τις ρίζες, το βοηθάμε να αναπτύξει γρήγορα ένα γερό και υγειές ριζικό σύστημα...
Φίλε Konstantin79, πόσα εκατοστά πάχος έχει το χαλικάκι σου;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι περι τα 3δαχτυλα φιλε μου!
|
||||
|
||||
![]()
Xμμμ! Μάλλον είναι λίγο! Ιδίως για τον εχινόδορο που όπως θα δεις και μόνος σου αν όλα πάνε καλά σε λίγοθς μήνες θα "πιάσει" με τις ρίζες του το μισό ενυδρείο.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ε δεν επιδεχεται κλαδεμα αυτο? Θα μου προσφερει κατι καλο το να το αφησω να απλωθει παντου;
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Κατι τετοιο εννοεις??? ![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 11-11-10 στις 22:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει πιο πολυ απο πριν!!! συμπληρωνοντας σιγα σιγα φυτακια και ξυλα θα δεις οτι θα ειναι πιο ολοκληρωμενο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Echinodorus... | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-04-08 23:33 |
echinodorus | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-03-08 10:58 |
Echinodorus | Mikepap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-01-08 06:43 |
echinodorus | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-05-07 03:26 |
echinodorus ...? | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-07 17:34 |