|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κωστη δυστηχως δεν σε παιρνει για cuba χωρις διοξειδιο.Το να φτιαξεις diy co2 ειναι 5 λεπτα υποθεση,κοστιζει 1 ευρω και μπορεις να κοιτας και λιγο πιο απαιτητικα φυτα που θα γεμισουν και θα ομορφυνουν το ενυδρειο σου.Η cuba παντως ειναι και λαχειο αφου εχει τυχει σε ενυδρεια με μπουκαλα co2,επαρκη φωτισμο και λιπανση να μην προχωραει.....
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα...
![]() Με τον παρων εξοπλισμο, τι 8α προτεινες φιλε μου;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kαι ναι 2 φορες εκανα δοκιμη με cuba και δεν........ με μπουκαλα υποστρωμμα λιπασματα κλπ κλπ κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΛηθεια, η ανουμπια που στο κοτσανι ακρη ακρη εχει πεταξει αλλο ενα σφηνα, πως θα το κοψω; Να κοψω μονο αυτο ή να το κοψω μαζι με το παλιοτερο κ να το μεταφυτεψω; Φανταστειτε, ειναι σα να εχει πεταξει το δευτερο δαχτυλο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο οσο γνωριζω
Για να αυξήσετε την αναπαραγωγή και την ανάπτυξη του κλαδέψτε κατά μήκος του ριζώματος στο σημείο που υπάρχει παλιό και νέο κεντρικό ρίζωμα. Προσοχή να υπάρχουν φύλλα και στις δυο πλευρές. Το κομμάτι με το νέο ρίζωμα θα συνεχίσει να μεγαλώνει ενώ το παλιό θα πετάξει νέα κορυφή. Ένας ακόμα τρόπος είναι να τραυματίσετε το φυτό στο κεντρικό ρίζωμα ελαφρός με κάτι αιχμηρό αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πυκνότερο φυτό. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Οπως βλεπετε η ακρη του σωματος του φυτου οπου υπαρχει ηδη ενα κοτσανι εχει πεταξει αλλο ενα απο μεσα του. Αυτο λοιπον το κοβω μαζι με το παλιο κ το μεταφυτευω; Το μερος του σωματος του φυτου που θα μεινει εκτεθειμενο να υποθεσω οτι θα βγαλει παλι κοτσανακι?
|
||||
|
||||
![]()
θα κοψεις εκει που υπαρχει διαφορα χρωματος στο κεντρικο ριζωμα εγω ισως θα του εδινα λιγο ακομα χρονο
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, ρωταω φιλε μου! Αν νομιζεις οτι χρειαζεται ακομα, απλα πες μου σε ποιο σταδιο θα πρεπει να το κανω! Δε θελω να βλαψω το φυτο. Οποτε απλα κοψω το νεο κοτσανακι χαμηλα, σωστα;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
η δευτερη προσπαθεια | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 21-01-10 20:06 |
Η προσπαθεια μετραει | kokos125 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 20-01-10 14:50 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |