|
|
||||
|
||||
![]()
ονομαζεται flairing. σημαινει οτι ο δικος σου τσαντιζεται με κατι! ειτε με το σαλινγκαρι ητε με καποια αντανακλαση του εαυτου του. για να κανει παντως σιγουρα ειναι υγιεστατος. παλια ειχα πετυχει εναν μονομαζο μου να κανει τσαντιλες σε φυτο (φαντασου) και ενας που εχω τωρα κοιταει τον εαυτο του στον θερμοστατη και τα παιρνει!
μηπως εχεις βαλει backround στην πλατη του ενυδρειου σου? |
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν εχω βαλει backround εχω το σαλιγκαρακι κα μια ριζα μεσα(μεχρι να ερθουν και 2 ανουμπιες που εχω παραγκηλει)....τωρα δεν ξερω τι τον πειραζει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
flakes, μια γενικη τροφη. πιστευω οτι θα λατρεψει τα κατεψυγμενα bloodworms..
εμενα τα τσακιζουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιά τροφή χρησιμοποιείς? Γενικά τους αρέσουν τα περισσότερα κατεψυγμένα ζωύφια (bloodworms, glassworms, tubifex, νύμφες κουνουπιών, daphnia κλπ), flakes και μερικά granulates συνήθως συμπληρώνουν τη δίαιτα..
|
|
||||
|
||||
![]()
και αποξηραμενα επισης!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το flairing αν γινεται συνεχειια υπαρχει περιπτωση να αρρωστησει το ψαριγιατι μαλλον νευριαζει επειδη το ενυδρειο κανει γωνια και βλεπει τον ευαθτο τ μεσα.....υπαρχει περιπτωση να αρρωστησει?
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, διέγραψα το νέο thread που άνοιξες μιας και έχει το ίδιο θέμα που συζητάμε εδώ. Αν γίνεται συνέχεια δεν είναι ότι καλύτερο.. Τι βλέπει και αναστατώνεται? Έχεις κάποιο χαρτόνι από πίσω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |