|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με 2 κινεζους 1 eheim δωρο!!
Μεχρι και ο χαραμαδας θα παρει.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα χρησιμοποιω τους sun sun κυκλοφορητες στο θαλλασινο μου και πανε τεζα και δεν ακουγονται και δεν ξεκολανε(βεντουζατοι), γενικως ειμαι ευχαριστημενος και δεν βλεπω τον λογο να παρω με 80 και 250 κυκλοφορητες με κοντρολερ για ταισμα και προσομοιωση κυματος και vga και χ*σα μ*σα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ουυυυυυ!!!!!!!!
China Town μονο για τον bokosta!! |
|
||||
|
||||
![]()
βρε ασε τον bokosta και πες μου για τις βεντούζες γιατί θα σε φέρω σαμο να τον κρατάς με το χέρι σου!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κανουν οι 9/12!! Θα ερθω Σαμο. Δεν γλιτωνετε με τιποτα! Οταν παρετε και τα ενυδρεια θα ερθω να τα δω και να τα κρινω με το εμπειρο ματι μου! |
|
|||
|
|||
![]()
...λοιπον στα λιγα λιτρα ο Κινεζος ισως κανει δουλεια , στα 450 που τον εβαλα εχει δυο μερες που ο controler δινει CO2 με το ph ρυθμισμενο στο 6,3 και δε μπορει να παει πιο κατω απο 6,47....(120 φυσ/λεπτο)
Οταν ειχα αυτον με την επεκταση του ο controler ανετα το κρατουσε εκει(στο 6,3).... υ.γ...Ξαναβαζω το JBL και τσεκαρω μηπως και κανω λαθος.... ------------------------- Συνεχιζω λοιπον....απο ωρα 20.15 που αλλαξα τον διαχυτηρα σε JBL και μεσα σε 40 λεπτα εχει παει 6,38 απο 6,47 που ηταν και δεν κατεβαινε με τπτ... ![]()
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 14-11-10 στις 20:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY diffuser | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-01-10 15:36 |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ-TUNZE 7074.50 CO2 Diffuser | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-02-08 23:16 |
DIY Εξωτερικό φίλτρο-diffuser | lasal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-05 22:36 |
CO2 diffuser | George-A | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 06-10-03 00:17 |