|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια!! θα ανεβασω συντομα μερικες φωτο ακομα ...τα ψαρακια τα αγορασα συνολο 4 (για να βγει ζευγαρι) .Τις 5 πρωτες μερες ηδη ειχε σχηματιστει αλλα λογω μειωμενου χρονου δεν εδινα πισω τα αλλα 2 ψαρακια ...Βεβαια οχι μονο ειχα γεννες αλλα και οι συμπεριφορα του ζευγαριου δεν ηταν ακρως φονικη απεναντι στα αλλα δυο!!! ελπιζω να καταφερω να το κανω οπως το εχω στο μυαλο μου (με διαφορα φυτακια )
|
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι ΤΡΕΛΟΣ εβαλες αυτους τους δεμωνους στο ενυδρειο!!!
Μην πας για γεννες ΞΕΧΝΑ ΤΟ !!! Εμπειριες μου με τα λιφαλιλι !!! 1η εμπειρια !!! Σαν αρχαριος τα ειχα με Οσκαρ και εναν τεραστιο πλακοστομο , σε περιοδο γεννας 2 οσκαρ και ο πλακοστομος ηταν στριμογμενα στο 1/3 του ενυδρειου , το θυλικο μου μολις εκαναν κινηση εφευγε βολιδα και τους μουντερνε αγρια !!! 2η εμπειρια !!! Λεω να παω για γεννα ,ενα 60αρι γεμισε απο δ'αυτα !!! Ανθρωπος να μην τα θελει!!!! Τελικα...ενα ΣΚ απουσιας μου απο το σπιτι και το φιλτρο βουλεσε εχασα ολοι την γεννα μαζι και τον αρσενικο ,εμεινε το θυλικο , που τωρα το εχει ο michael151 με ΓΕΝΝΑ !!!!!!!! Αρα αν πας για γεννες περιμενε λιγο καιρο 1-2 βδομαδες που θα εχουν γεννηθει και βαλε αγγελια γιατι αλλιως μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις !!!! Για να γεννησουν θελουν μια πετρα ή ενα μερος υσιχο και θα τα βρουν αυτα !!! Τροφη , παουντερ για τα νεογεννητα ...παρε την γιατι μες στην βδομαδα στανταρ θα γεννησουν . Α! γιατι πηρες 4 ειναι ευκολο να ξεχωρισει φυλο , απο την γωνια του ραχιου πτερυγιου αν ειναι μυτερη ή αν ειναι στρογγυλη !
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις διευκρινησεις αλλα πιστευω οτι θα τα καταφερω !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια ψαρια εχεις
Θα ηθελα μια 6αδα οταν τα δωσεις τα μωρα οπως σου ειπανε βαλε περισσοτερα φυτα και κανενα ξυλο οι πετρες αν δεν ειναι ασβεστολιθικες δεν ενοχλουν καλυτερα ειναι ακομα και αν τα φυλα ξεχωριζουν να περνουμε καμια 6αδα ωστε το ζευγαρι που θα σχηματιστει να ειναι απο δικη του επιλογη , συνηθως αυτα τα ζευγη ταιριαζουν περισσοτερο μεταξυ τους και ειναι πιο ομαλος ο ενγαμος βιος |
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε νικο !! θα σου κρατησω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα τα ψαρακια..!!!!Να σου ζησουν!!!.Να ρωτησω κατι...Τα 100 λιτρα ειναι ενταξει για αυτα τα ψαρια ή ειναι λιγα...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ενα ζευγαρι ειναι ενταξει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
lifallili με Convict Cichlid | GIAN_NIKOLA | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 23-01-10 23:35 |
Rio 125 με lifallili | GIAN_NIKOLA | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 13 | 22-01-10 19:26 |
Tι μπορώ να βάλω (100lt)? | vassilis23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 28-12-09 16:15 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |