|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ρε συ! και εμενα ετσι ειναι ετοιμα να σκασουνε! μαμ κακα και νανι...
χαχαχαχχα ποσα εχεις μετρησει τελικα? ολα πανε καλα?
|
||||
|
||||
![]()
λιγα ειναι οσα ειχα πει στην αρχη.. πολυ μικρη γεννα.
γυρω στα 20 πιτσιρικια πανω κατω. γενικα πανε ολα καλα. κοιταω το νερο συχνα γτ μερικες φορες. χ$%^ουν τοσο πολυ που τα χαλανε ολα ![]() αλλα γενικα πολι οκ μεχρι στιγμης. οταν μεγαλωσουν θελω να ζευγαρωσω και τον halfmoon αρκει να βρω την καταληλη συντροφο. βεβαια αγνοουν επιδικτικα τα bloodworms ακομα. με αρτεμια γινεται παρτυ.. αυριο θα ξαναδοκιμασω κατεψυγμενη δαφνια να δω τι θα κανουν. εσενα τα πιτσιρικια πως πανε? |
|
||||
|
||||
![]()
αναφερεις ξανα ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειακι που ειναι τωρα και αν ναι σε τι ενυδρειο θα τα μεταφερεις οταν αρχιζουν να ξεχωριζουν? (αν τα μεταφερεις?)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οσα αρσενικα θα τα βαλω σε 10λιτρα για καμποσο καιρο.. αυτο το option εχω στο μιαλο μου |
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις τα αρσενικα σε 10 λιτρα θα πεσει το ξυλο της αρκουδας.................
δεν θα τους μεινει ουρα για ουρα..... καλυτερα να τα χωρισεις στα δυο, στο 30 και στο 35 για μενα! μισα μισα, ωστε να μην ειναι μονα τους τα αρσενικα! εμενα παλι εχουνε γινει ΒΟΥΒΑΛΙΑ ![]() ![]() ![]() η γεννα εμενα ητανε τελεια εβγαλε πανω απο 50 μικρακια, το θεμα το ειχα με την αρτεμια εγω και τωρα ζουνε καμια 20ραια. ολα καλα δλδ...μεχρι τωρα! θα δειξει η πορια... καλα ρε θηριο, θα ξανακανεις γεννα? ![]() ρε, εσυ εχεις αντερα πολλα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρε τρελαρα 1 αρσενικο σε καθε δεκαλιτρο! για τοσο καμικαζι με εχεις να τα βαλω ολα μαζι ?? χαχαχαχα. ναι θα ξανακαω γεννα και μετα απο την halfmoon θα βρω ψαρακια περιεργα και ομορφα που εχω στο μυαλο μου. βασικα θελω να κατανοησω πως πετυχενω χρωματα χωρις να μου εξηφησει καοιος. ξες θελω να το δω ![]() ------------------------- οποτε 20 εσυ.. 20 εγω. 40 μονομαχακια απο aquatec. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 10-11-10 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μα, ετσι οπως το ειπες τρομαξα
![]() αφου θα συνεχισεις τις αναπαραγωγες και εχεις και τον αρσενικο που θες, μακαρι να βγαλουμε μια θυλικια που να σου κανει, να ειναι ετσι οπως την θες! και να συνεχισεις τα πειραματα!! ![]() εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι πως θα ανοιξουμε τις ουρες των μονομαχων οσο περισοτερο γινεται.... να αγγιξουν δλδ αυτες των halfmoon... ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |