|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατ' αρχήν πάρε βάλε κάνα φυτό
![]() ![]() Το ψάρι είναι μάλλον της νέας φουρνιάς υβρίδια(?) που κυκλοφορούν. Απο μαγαζί το πήρες? |
|
|||
|
|||
![]()
ναι απο μαγαζι το πηρα κλεοβουλε. να το παω πισω?
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα καλο ειναι να το πας πισω και να παρεις ενα καθαρο labido yellow....
και βασικα μην παρεις ενα... παρε ενα ολοκληρο χαρεμακι μην χανεις το μεγεθος της βιολογιας σου στο φιλτρο... απλα να τα κοιταξεις καλα να ειναι κιτρινα... να μην πορτοκαλιζουν καθολου...
|
|||
|
|||
![]()
να και μια πολυ καθαρη φοτο http://img258.imageshack.us/i/coolpixnikons640.jpg/
για δειτε το και πεστε μου. πως να το πιασω θα παει να κρυφτει και αντε βρεστω. εχετε καμια ιδεα πως να το πιασω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η φωτο αναλογα με τον φωτισμο μπερδευει... εσυ που τα βλεπεις και τα δυο, ειναι ιδια??? για να το πιασεις νυστικα και βαζεις μια παγιδα.... ενα κουτι με μια τρυπα να χωραει να μπει και το πιανεις..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ιδια δεν ειναι. δεν πειραζει θα το παω πισω για να ειμαι σιγουρος. για εξηγησε μου λιγο την παγιδα. και αν μπει το αλλο στη παγιδα? ------------------------- για εξηγησε μου λιγο την παγιδα. και αν μπει το αλλο στη παγιδα? ![]() ?????????????????/// Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 09-11-10 στις 13:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
περνεις ενα μπολ διαφανο και κανεις σε μια πλαινη πλευρα μια τρυπα, και θα φαινεται σαν σπηλια...
τα αφηνεις 2 μερες νυστικα και βαζεις εκει τροφη, οχι κοντα στην τρυπα, πιο πισω... μολις μπει αυτο που θελεις βγαζεις εξω το μπολ γρηγορα. αν μπει το αλλο το πιο λογικο ειναι να ακολουθησει και το αλλο οποτε μολις μπουν και τα δυο βγαζεις το μπολ και περνεις αυτο που θελεις να πας πισω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
Malawi Peacocks Male Tank | gregoryn | Malawi | 4 | 05-12-08 14:16 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Μακετα για 3d Background.για Malawi Tank | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-08 09:03 |