|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν κατσει και μπορεσω να το βγαλω θα βαλω μερικες. το πορτοκαλη μου φαινεται να ειναι το θηλυκο γιατι ετες το βραδυ ειδα το αλλο να του ριχνει ενα κυνηγη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!
το κυνηγι δε σημαινει απαραιτητα κορτε... η επικρατηση του ενος ψαριου εναντι στο αλλο ειναι η καθημερινοτητα των mbuna και γιαυτο καλυτερα ειναι να βαλεις συντομα και τα υπολοιπα ψαρια που σκεφτεσαι. εστω και αν τα labido ειναι απο τις φιλησυχες mbuna (οσο φιλησυχες μπορει να ειναι αυτες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε εβγαλα μια οσο πιο καλη μπορουσα αν και μερα:
http://img823.imageshack.us/i/dscn0221m.jpg/ |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο και μπραβο σου!!!! φυτα εκτως απο ανουμπιες και καμια βαλισνερια μην βαλεις, ο Κλεο περνει ποσοστα απο τις πωλησεις των φυτων..
![]() ![]() τα ψαρι παντος δεν μου κανει για yellow.... labido ναι, αλλα..... ![]() ![]() τελευταια βλεπω κιχλιδες που με μπερδευουν... βρε μηπος βρεθηκε και καμια αλλη λιμνη???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ναι το εχω καταλαβει οτι ο κλεο περνει ποσοστα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παιζει και να μην ειναι υβριδιο... αλλα δεν μπορω να σου πω και με σιγουρια.... μοιαζει με αυτα τα ψαρια στο λινκ που σου εδωσα???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
Malawi Peacocks Male Tank | gregoryn | Malawi | 4 | 05-12-08 14:16 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Μακετα για 3d Background.για Malawi Tank | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-08 09:03 |