|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εμένα με νοιάζουν αυτά.... ήθελα απλά μια διευκρίνηση!
|
||||
|
||||
![]()
η δικη μου γνωμη ειναι οτι απλα δε πρεπει να κοιταμε την κατηγοριοποιηση αυτη οσον αφορα την εγκυροτητα των απαντησεων....θα μου πειτε ..."γιατι υπαρχει τοτε?"..πραγματικα δεν εχω καταλαβει αλλα το βλεπω σε ολα τα φορα...
θεωρειται μαλλον κατι σαν δεικτης συμμετοχης σε ενα φορουμ παρα σαν δεικτης γνωσεων. το οτι καποιος ειναι π.χ. senior member σημαινει οτι εχει συμμετασχει αρκετα με δικα του μηνυματα στο φορουμ -ειτε με ασχετα ειτε με σχετικα- και οχι πως εχει πολλες γνωσεις η εμπειρια... αν το εκλαβετε ετσι δε θα πεσετε σε κανενα τρυπακι "μου το ειπε ο παλιος ή ο εμπειρος".. σαφως μπορει καποιος με λιγα μηνυματα να ειναι πολυ πιο ενεργο μελος με καθημερινη αναγνωση θεματων διαφορων κατηγοριων και οχι γραπτων απαντησεων...αλλα ..ο καθενας επιλεγει πως θα αξιοποιησει την ενυδρειακη αυτη κοινοτητα... αλλοι σαν και μενα μπορει να μη βαζουν γλωσσα μεσα (χερι κατω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν κρινουμε απο τον αριθμο των ποστ σου Πανο,πρεπει να εχεις λιωσει πολλα πληκτρολογια..
![]() Οταν ξεκινησα και γω να μπαινω στο φορουμ και να διαβαζω δεν μπορουσα να καταλαβω τι ειναι ο καθενας και ποσες γνωσεις εχει.Μετα απο λιγο καιρο διαβασματος και παρακολουθωντας διαφορα θεματα,νομιζω πως καποιος μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του και να μαθει ποιες απαντησεις εχουν πραγματικα βαση..εχω δει ατομα με ελαχιστα ποστ να δινουν πολυ σωστες απαντησεις και το αντιστροφο.Λιγη παρακολουθηση θελει και συντομα θα μπορεις με σιγουρια να ξερεις που μπορεις να ''βασιστεις''. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δλδ 2.000 και κατι τον χρονο μελος απο το 06 , αλλα ο Τηλεμαχος εχει σε 5 μηνες 1000
(σορρυ Τηλεμαχε αλλα κοιταζα τα ατομα που ειναι στην συζτητηση ...σορρυ ) γνωμη μου παντως μιας και ειμαστε φορουμ πρεπει να σημετεχουμε ενεργα οχι με οσα δεν ξερουμε αλλα εστω με οσα ξερουμε ! Λιγα ειναι αυτα λιγα να λεμε ... γιατι αλλιως παραπεμπη σε ενα ειδος " technical support on line"
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι πολυλογάς
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειμασταν στην Ισπανια δεν θα υπηρχε αυτο το θεμα, θα βαζαμε απλως και για τις κυριες του φορουμ το seniorita member
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() παντως οφειλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο gab γιατι αν τυχει και χασω τη δουλεια μου θα βρω σιγουρα σαν γραμματεας καπου...η ταχυτητα πληκτρολογησης πλεον ειναι απιστευτη...τωρα εξασκουμαι στο τυφλο συστημα... ![]() Παράθεση:
αν εχεις "απο κοντα" το φορουμ....πολυ συντομα θα καταλαβεις με ποιες απαντησεις θα νιωθεις περισσοτερο κατοχυρομενος...καταλαβαινεις αρκετα για τον τροπο σκεψης του αλλου και φυσικα πολλα ερωτηματα δεν εχουν απολυτες απαντησεις....συχνα διαβαζουμε πανω απο 1-2 γνωμες που καθε μια ειναι σωστη με τον τροπο της και τη δικη της οπτικη...αλλα υιοθετουμε μια γιατι ταιριαζει με το δικο μας τροπο σκεψης.
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα μεινω στα οσα εγραψε η ολγα!!! συμφωνω απολυτα επικεντρονωντας το ενδιαφερον μου στο εξης: καποιος που βρισκεται καιρο σε ενα φορουμ(και ισως εχει γνωρισει καποια ατομα απο κοντα σε καποια συναντηση) πιστευω πως βρισκεται σε θεση να καταληξει και να βαθμολογησει τον καθενα ξεχωριστα αναλογα με την συμπεριφορα τις γνωσεις κλπ!!! ολοι λιγο πολυ εχουμε (μεσα απο τα μηνυματα μας ) καταλαβει ποιος και τι ξερει καλυτερα καποια πραγματα απο μας >!! καποιοι εχουν καλυτερο τροπο εξηγησης ,αλλοι πιο απλο..σημασια εχει η συνεργασια και η διαθεση για το χομπυ
|
|
||||
|
||||
![]()
οντως αυτο ειχει σημασια...
για το αν θα ειμαι sinior member ή κατι αλλο δεν με αποσχολει γιατι εδω γραφτικα να μαθω παραπανω πραγματα για το ''hoby'' που αγαπαω και να γνωρισω και καινουριους ανθρωπους.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπαν και τα παιδια παραπάνω senior member γινεται καποιος αμα περασει ενα ορισμενο αριθμο μηνυματων......
Τωρα φυσικα Ελλαδα ειμαστε οπότε δινοντας "κατι" παραπάνω (γρηγοροσημο) όλο και κατι μπορει να γινει βρε αδερφε...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επισης κατι που σας διεφυγε στη συζητηση ειναι το γεγονος οτι στο προφιλ του καθενος, καλειται ο ιδιος να αξιολογησει την εμπειρια του. Βεβαια και αυτο μπορει να αποδειχθει παραπλανητικο μιας και εμπειροι γραφουν απο μετριοφροσυνη οτι δεν εχουν αρκετη εμπειρια, ενω αλλοι ισως να δηλωνουν εξπερ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πάτε καλά ομαδικώς, θα εισηγηθώ στον Τόλη να σας αλλάξει το status σε ψιλο-member ή σε baby-member για να στανιάρετε χα,χα,χα
![]() Αν και θα ειπώθηκε και παραπάνω, αυτά τα status δηλώνουν το ποσοστό συμμετοχής σε όλα τα forae. Αλίμονο -αν γινόταν- να το αλλάζαμε σε ένδειξη εμπειρίας, θα έπρεπε να κάναμε επιτροπή εξιολόγησης των μελών μας και να βάζαμε ταμπέλα απ'έξω X-Factor ![]() Το δικό μου member status δεν χώραγε την λέξη member χα,χα,χα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως ξέρει κάποιος? | pavlos t | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 29-10-10 16:36 |
Κάποιος γενικές ερωτήσεις | magman | Χρυσόψαρα | 16 | 31-07-10 10:52 |
Εξηγήστε μου κάποιος... | JimiDS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-02-08 21:06 |
Ξέρει κάποιος να μου πεί | Hasky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-01-08 11:33 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |