|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται από τον αριθμό των post, αλλά δε θυμάμαι το νούμερο. Πρέπει να είναι γύρω στα 450.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο 99% των φορουμ υπαρχει η κατηγοριοποιηση και εξαρτατε απλα και μονο απο τα ποστ η την χρονικη περιοδο που γραφτηκες στο σαιτ.
Οι τιτλοι δεν κανουν τον μαστορα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι έτσι να είναι... έχω πάλι τις αμφιβολίες μου κατά πόσον μπορεί ένα συγκεκριμένο μέλος να αποκαλείται Senior Member. Αν κάνω δηλαδή 450 posts από τα οποία τα 300 να είναι άσχετα ή αν γράφω μπαρούφες τότε μπορώ να γίνω senior?
|
||||
|
||||
![]()
Βρε αλλο στο χομπι και αλλο στο σιτε !!!
Μην κολλας σε ταμπελες ...δλδ αν ειχα nickname masterOFaquarium θα με ακουγες ασυζητητι !!! Στο χομπι ποτε δεν γινεσαι senior παντα θα υπαρχει κατι καινουργιο για καποιο ψαρι καπου σε αυτον τον κοσμο που δεν θα το ξερεις !!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να κάνεις μια σύντομη αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του άλλου και να δεις κατά πόσο μπορείς να τον εμπιστευτείς. Εξάλλου το μεγάλο λάθος θα το διορθώσουν οι άλλοι όταν το δουν. Από όσο ξέρω είχε συζητηθεί παλιότερα και κάποιου άλλου είδους κατηγοριοποίηση αλλά ήταν δύσκολη η εφαρμογή και εγκαταλήφθηκε ως ιδέα.
|
|
|||
|
|||
![]()
'Ενα δίκιο το έχεις. Βέβαια το "Senior Member" δεν σημαίνει τίποτε παραπάνω από "παλιό μέλος".
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κωστα θα διαφωνησω.Δεν σημαινει καθολου παλιο μελος.Οποιοσδηποτε αν πλακωθει και γραψει σε 1 μηνα 400 μυνηματα,γινεται senior member.Αυτο δεν τον κανει παλιο στο φορουμ.Γι αυτο υπαρχει η ημερομηνια εγγραφης του καθενος,πανω δεξια.Υπαρχουν ατομα που εχουν 300 και κατι μυνηματα ειναι γραμμενοι απο το 2007-08 και ξερουν παρα πολλα,απλα θα γραψουν οταν υπαρχει καποιο ειδικευμενο ερωτημα και οχι ερωτηματα που μπορουν να απαντηθουν απο την αναζητηση του φορουμ.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ή απο αυτους που πανε να πιασουν τα 400σια !!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτό έχω τις αμφιβολίες μου. Αν το κάνω αυτό που λέει ο Γιάννης Μ5 τότε γίνομαι αυτόματα senior member. Δε νομίζετε όμως ότι κάπου χάνει και την αξιοπιστία της η αναβάθμιση του status?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω αυτο που θα προτεινα να κανεις,ειναι αυτο που σου ειπε ο exelix Μπορείς να κάνεις μια σύντομη αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του άλλου και να δεις κατά πόσο μπορείς να τον εμπιστευτείς. Εξάλλου το μεγάλο λάθος θα το διορθώσουν οι άλλοι όταν το δουν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτά όμως δεν υπάρχει τρόπος να φαίνονται στο κάθε προφίλ, για τα υπόλοιπα, απλά συγκρίνεις την ημερομηνία εγγραφής και τον αριθμό των ποστς. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την συμμετοχή στο φόρουμ και όχι με εμπειρίες και κατάρτιση, πώς θα μπορούσαν όμως τα τελευταία να αποτυπωθούν? Κι εγώ όταν γράφτηκα εδώ είχα 28 χρόνια εμπειρίας και είχαν περάσει από τα χέρια μου εκατοντάδες ψάρια, παρ' όλα αυτά δεν ήξερα την τύφλα μου. Και σήμερα, παρά τα +2.000 ποστς, ξέρω λιγότερα από κάποια μέλη που έχουν 200 και δεν γράφουν συχνά, όλα είναι σχετικά, όπως και το Senior Member. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως ξέρει κάποιος? | pavlos t | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 29-10-10 16:36 |
Κάποιος γενικές ερωτήσεις | magman | Χρυσόψαρα | 16 | 31-07-10 10:52 |
Εξηγήστε μου κάποιος... | JimiDS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-02-08 21:06 |
Ξέρει κάποιος να μου πεί | Hasky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-01-08 11:33 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |