|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο. Δε βγάζεις και τα σκαλάρια, μιας και έχεις ακατάλληλες συνθήκες γι'αυτά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά , για τα σκαλάρια το γνωρίζω και προσπαθώ να τους βρω νεο σπίτι , ήταν η λάθος αποφαση να αφήσω το πετ σοπ να μου δώσει ψάρια.... (όλα κάνουν στο νερό μας...)και τωρα ψάχνομαι . Όσο αφορά το διαγωνισμο έιναι η πρώτη μου επαφή με τα ψάρια και ειδικά με τα φυτά, και ακόμα προσπαθώ να μαθω απο το ενυδρείο μου και το φορουμ για την συμπεριφορα τοσο των ψαριών όσο και των φυτών .... δεν το έχω φτάσει εκει που θέλω λόγο οτι δεν βρίσκω φυτά . Πάντος θα το σκεφτώ να συμμετασχω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς δεν κατάφερα να βρώ καινούριο σπίτι για τα αγγελόψαρα και αποφάσια να πάρω σε λίγο καιρο α/ο τορα τ καταφερα να το κατεβασω το ph στο 7,2 gh 10 kai kh 11 , με απιονισμένο νερό ξέρω οτι τα σκαλάρια χρειάζονται χαμηλότερο ph kai kh αλλα η τζέπη δεν αντεχει ... και πίσω στο πετσοπ δεν τα γυρνάω γιατί ξερω που θα τα βάλει ...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να το κατεβάσεις βέβαια και οι συνθήκες του νερού σου δεν είναι απαγορευτικές για αγγελόψαρα, είσαι σε καλό δρόμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε τη συμμετοχη σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θα συμμετάσχω , σήμερα περιμένω έναν φίλο για να βγάλουμε φωτογραφίες.... αυριο το αργότερο μεθαυριο τις στέλω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως οι φωτογραφίες είναι λίγο θολές. Θα σιάξουν όμως!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη παρουσιαση!!! | johnbaz | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 04-05-10 20:58 |
πρωτη παρουσίαση | j.p. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 16-02-10 15:15 |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ | kalomoiris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 11-05-09 14:11 |
Μια πρωτη γευση | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-09 04:38 |