|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σήμερα έβγαλα τη ρίζα στην αλλαγή νερού και την πότισα με οξυζενέ και έβγαλα όλη τη BBA. Έκοψα τα κίτρινα φύλλα και την έδεσα κάτω ξανά. Τώρα η ρίζα δείχνει άδεια και λείπει το ύψος.
Με το να τη ξαναβάλω μου διέλυσε το aquascape αλλά το διόρθωσα. Πήρα και κάποιες αποφάσεις για το στήσιμο των φυτών.
Φωτισμός: 0.56 watt/λίτρο. Κλασσικός φωτισμός Juwel Rio 125. Διαθέτω diy co2 που βάζω σε δοχείο μισού λίτρου, καθώς και σκαλίτσα διάχυσης. Για τη στιγμή πρώτη μέρα του μείγματους έχω 5 φυσαλίδες το λεπτό. Από λιπάσματα διαθέτω: Seachem Flourish Seachem Flourish Iron Seachem Flourish Potassium Seachem Flourish Excel Και οι μετρήσεις μου (αυτές που χρειάζονται) είναι: ΝΟ3: 12.5 ppm PH: 7.6 GH: 8 KH: 6 Απορίες και διευκρινίσεις:
Θα προμηθευτώ και λαβίδες και ψαλίδια για τα φυτά. Όλα τα υπόλοιπα από φυτά θα μείνουν ίδια. Ζητάω συμβουλές. Συγνώμη αν σας κούρασα. ------------------------- Για την ρίζα είδα αυτό: http://www.tropica.com/plants/plantd....aspx?pid=049G Τί λέτε;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 07-11-10 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|