|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ενυδρειο ωραιες πετρες!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι μερακλής, μπράβο σου!
Το μικρό μήκος του ενυδρείου δεν ξέρω αν θα αντισταθμιστεί απο το σημαντικό βάθος του και το καλό στήσιμο της πέτρας που έκανες. Όμορφα τα διαολάκια σου. Καλή συνέχεια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Η αληθεια ειναι οτι ειναι καπως περιεργες οι διαστασεις του ενυδρειου , αλλα ειναι οι καλυτερες διαστασεις για τον ελευθερο χωρο που ειχα στο σαλονι διαθεσιμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου.
Πολυ ωραιες οι πετρες κ το στησιμο σου. Ισως να επρεπε να εχεις πιο πολυ ελευθερο χωρο δεξια (αν χρειαζονται τα ψαρια σου βεβαια). |
|
|||
|
|||
![]() ενα χτεσινο βιντεακι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ λειτουργικό το στήσιμο.Έχω στήσει και εγώ ένα species tank για αυτά τα ψάρια.Οπότε,όποια πηγή κάπως πιο ψαγμένη είναι ευπρόσδεκτη.Όχι,δεν είναι ανάγκη.Τα demasoni προτιμούν να αγκαλιάζουν τις πέτρες και να περιπλανιούνται στις σπηλιές.
|
|||
|
|||
![]()
Τα ευχαριστα ερχονται σιγα σιγα
![]() 2 θηλυκες ειναι μπουκωμενες αν δεν κανω λαθος ειναι η δευτερη Η η τριτη μερα σημερα ![]() Μια απο τις 2 θηλυκες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zipo (Pseudotropheus Demasoni) | zipo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 24-06-11 23:19 |
96λιτρα-species tank!.! | Σπύρος Μ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 6 | 17-03-09 14:53 |
pseudotropheus demasoni - iodotropheus sprengerae | iliovas | Malawi | 8 | 27-10-04 19:31 |
Pseudotropheus species | george | Malawi | 3 | 03-01-03 01:05 |