Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Παρουσιάσεις θαλασσινών ενυδρείων > Reef

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-11-10, 10:18
Το avatar του χρήστη 6981giwrgos
6981giwrgos Ο χρήστης 6981giwrgos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ
Προεπιλογή

καλμερα πως παει το reef σου?

ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΝ ΑΡΕΣΕΙ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-10, 18:11
Το avatar του χρήστη pitsfitili
pitsfitili Ο χρήστης pitsfitili δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Ελλάδα, Αθήνα, Ν. Κηφισιά
Προεπιλογή μικρό update

Καλησπέρα...
Λυπάμαι που άργησα να γράψω, αλλά τη μια δεν είχα υπολογιστή, μετά πέθανε το internet και όταν όλα έφτιαξαν έτρεχα για μια εποχιακή δουλειά που δεν μου άφηνε χρόνο να μπω να γράψω και μετά... ΈΒΡΕΞΕ!!! Και όταν λέμε έβρεξε, εννοούμε ότι πραγματικά μας πλημμύρισε! και έριξε και 3 βαρβάτους κεραυνούς... και φυσικά θρηνήσαμε 2 θύματα: 1ο. κάηκε ο υπολογιστής μου, και 2ο. κάηκε και το router μου!
Καταλαβαίνετε ότι μετά από αυτό έπρεπε να προβώ σε 2 διαφορετικές ενέργειες...
1. Πήγα και πήρα laptop! Με γεια μου, γιατί είναι πολύ ωραίο και μπλε! Και τρέχω στα flocafe (να ναι καλά για το free wifi) και ενίοτε και έξω από αυτά μέσα στο τουτού μου (τραγικό?!) για τα βασικά!
2. Έπρεπε να πάρω λίγο χρόνο για να εισχωρήσω εις βάθος στο γενεαλογικό μου δέντρο, μήπως και βρω κάποια (έστω και μακρινή) συγγένεια με τον Μητσοτάκη, για να μπορέσω να αποδώσω κάπου όλη αυτή την γκαντεμιά! Δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον ευτυχώς) δεν κατέληξα σε κάποια συγγένεια!
Στο μεσοδιάστημα λοιπόν, ανάμεσα σε αυτό και το προηγούμενο post συνέβησαν και καλά και κακά πράγματα! Για να ξεκινήσουμε από τα άσχημα...
Μια ωραία πρωία που είμαι σε τρέξιμο (πολεοδομίες, εφορίες και λοιπές αργόσχολες δημόσιες υπηρεσίες) με παίρνει έντρομη η γιαγιά μου (με την οποία συγκατοικώ και να σημειωθεί ότι δεν ήθελε να βάλω ενυδρείο στο σαλόνι της!) και μου λέει: "Το ψάρι σου αυτό που μοιάζει με πινέζα και είναι 3 σύνολο παθαίνει! Έλα γρήγορα!" Πράγματι λοιπόν, πάω σπίτι και είναι το καημένο το ένα nemateleotris decora του θανατά στα πατώματα να αργοπεθαίνει! Για να μην το κουράσω ιδιαίτερα, πήρα την τσιμπίδα μου και με πόνο ψυχής το έβγαλα! Το έκλαψα, το ξενύχτησα, το διάβασα και το πέταξα στην τουαλέτα τελικά! Μου είπαν ότι πιθανότατα έχω κάποιο καβούρι μέσα και μου το έφαγε! Έκατσα 2 βραδιές σαν τον Sherlok Holmes με το φακό μου πάνω από το ενυδρείο μπας και βρω τον μαλακοκάβουρα, αλλά τίποτα! Εφ' όσον λοιπόν δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα είπα να βάλω άλλο ένα ψαράκι! προστέθηκε λοιπόν και ένα boxfish το οποίο επειδή έμοιαζε σε όλους σαν διαστημόπλοιο, ονομάστηκε NASA! Μια μέρα το είδα και το χάρηκα! Μετά χάθηκε! 3 μέρες μετά μου πέθανε και άλλο ένα nemateleotris ¶λλαξα νερά, πήρα τεστ,το σταύρωσα, το ξεμάτιασα, πήρα και ματάκι για να μην το ξαναπιάσει το μάτι, και 2 μέρες μετά έρχεται ο φίλος (ο γνωστός φίλος γνώστης των πάντων περί ενυδρείου) και με το που κοιτάει το ενυδρείο μου, μου λέει: "το βλέπεις αυτό?" Ε ναι... Ήταν σε μια μικρή τριπούλα μια δαγκάνα που προεξήχε!
1. Με εντυπωσίασε το έμπειρο μάτι του
2. Τον διαολόστειλα λιγάκι για το έμπειρο μάτι του
3. Καταράστηκα τον μαλακοκάβουρα σε αργό και επώδυνο θάνατο
4. ΠΈΤΥΧΕ!!!!
Όντας αδύνατον να τον πιάσουμε από την δαγκάνα, τον κοπανήσαμε μέσα στην τρύπα του! Λίγες μέρες μετά είδα τη δαγκάνα του στον αραγωνίτη μου! Εννοείται ότι το άφησα εκεί το τρόπαιο!
Και τώρα το καλό!
Τα κλουνόψαρά μου γέννησαν! Η πρώτη τους γέννα απέτυχε αλλά από το Σάββατο έχω και νέα γέννα και πάει πολύ καλά! Ήδη διαφαίνονται κάτι μαύρες κουκίδες στην κορυφή... τα μάτια τους... Είναι σε αρκετά καλό σημείο, οπότε κατάφερα και έβγαλα και μερικές (εκατοντάδες φωτογραφίες)!
Για την ώρα αυτά... το επόμενο Σάββατο έχω γενέθλια, οπότε έχω βγάλει κουμπαρά υπέρ ενυδρείου και θα πάρω καινούρια ψαράκια και γαρίδες... Για κοράλλια δεν με βλέπω ακόμα! Έχετε υπ' όψιν ότι το κόλπο του κουμπαρά πιάνει!!!!! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Όσον αφορά τις φωτογραφίες, τα αυγά είναι από προχθές, σήμερα είναι ήδη μεγαλύτερα, και επίσης παραθέτω και κάποιες του ερημίτη μου, ο οποίος τη βρίσκει να πηγαίνει να κάθεται μπροστά στον κυκλοφορητή και να τρέμει σαν απόλυτο junkie! μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και το βιντεάκι!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02349.jpg
Εμφανίσεις:  605
Μέγεθος:  56,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02342.jpg
Εμφανίσεις:  653
Μέγεθος:  59,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02334.jpg
Εμφανίσεις:  606
Μέγεθος:  53,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02337.jpg
Εμφανίσεις:  605
Μέγεθος:  57,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02400.jpg
Εμφανίσεις:  615
Μέγεθος:  45,3 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02424.jpg
Εμφανίσεις:  645
Μέγεθος:  48,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02496.jpg
Εμφανίσεις:  576
Μέγεθος:  53,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02412.jpg
Εμφανίσεις:  611
Μέγεθος:  46,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02319.jpg
Εμφανίσεις:  650
Μέγεθος:  67,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02323.jpg
Εμφανίσεις:  581
Μέγεθος:  61,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC02320.jpg
Εμφανίσεις:  586
Μέγεθος:  60,8 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-10, 19:55
Το avatar του χρήστη 6981giwrgos
6981giwrgos Ο χρήστης 6981giwrgos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ
Προεπιλογή

λιπαμε για τα ψαρακια σου καλα να παθει ο καβουρας σου
και πολλα μπραβο για τα ψαρακια σου να σου ζισουν....
και φτου φτου φτου μηην στα ματιασω....

ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΝ ΑΡΕΣΕΙ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-10, 23:29
Το avatar του χρήστη Crazy_Beaver
Crazy_Beaver Ο χρήστης Crazy_Beaver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δάφνη
Προεπιλογή

Παρλα τις δυσκολίες συνεχίζεις δυναμικά!!!!!!!!Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!!!!!Και μεγάλο μπράβο για την περιγραφή σου! Γύρνα το στην αρθογραφία!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές