|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Παίρνω το θάρρος να συμπληρώσω τον πολύ πιο έμπειρό Πάνο. ¶ν θυμάμαι καλά είναι περίπου 5 Watt ( με κάθε επιφύλαξη ~0,3W//l). Οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει πόσο γρήγορα αναπτύσονται τα φυτά σου πρoτείνω τα ''εύκολα'' και την java moss που δεν είναι στο κατάλογο. Υ.Γ. Μην πτoείσαι. Μια χαρά ενυδρειάκια είναι του jumbo. Φιλικά Στέφανος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά είναι, αν την πάρεις από πετ θα την πληρώσεις 30-40ε.
|
|
||||
|
||||
![]()
ε να μην την πεταξεις κριμα ειναι! μπορεις να την δωσεις σε μενα οταν κατεβεις κατω να βαλω κανα μονομαχο θυληκο!
περα απο την πλακα μπορεις να κανεις ενα αρκετα ομορφο νανο σε 15 λιτρα αλλα θελει προσοχη! κοιτα το δικο μου και παρε μια ιδεα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σταύρο για μονομάχο την λέω και εγώ γι αυτό ρώτησα για τα φυτά!!!
|
||||
|
||||
![]()
εχω να σου δωσω αμμο σαν αυτη που βλεπεις στην φωτο μια μικρη ριζουλα και οτι κλαδεματακια(xmass moss, java ferm, valisneria nana, pistia ) βγαλω απο το μικρο και μερικες ανουμπιες απο το μεγαλο και θα φτιαξεις ενα νανο σουπερ (δωρεαν εννοειται)! οταν κατεβεις και εχεις χρονο ελα απο δω να τα δεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω και εγώ ένα 15 λιτρο χωρίς καπάκι, τι έχεις βάλει για φωτισμό?
|
||||
|
||||
![]()
Aπο προσωπικη εμπειρια το ειπα "οχι αλλο καρβουνο απο τζαμπο" για μια πλαστικη που ειχα σπασει κατα λαθος, χωρις πολυ προσπαθεια βεβαια! Δεν ξερω ή σε ελατοματικη επεσα ή ειναι ψιλο μουφα! Αλλα δεν ξερω φερνει και γιαλινες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανένα απο τα 2 ενυδρειάκια που φέρνει το jumbo δεν είναι γυάλινα. Επι του θέματος για τον φίλο που ρώτησε για το ''μικρό χωρίς καπάκι'' , με ένα τζαμάκι ( ή πλεξιγκλάς/πολυκαρβονικό για καλύτερη διέλευση του φωτός μέσα απο αυτό ) κομμένο 1cm κοντύτερο απο την πατούρα ( για να περνάν τα καλώδια ) , ένα φωτιστικό 11W σαν αυτά που ανέφερε ο συναγωνιστής παραπάνω και ένα θερμοστάτη μπορείς να κάνεις ''παπάδες''. Φιλικά Στέφανος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42774 http://www.arcadia-uk.info/product.p...&mid=10&lan=en |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια απο Jumbo | kiriles | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-10-10 18:30 |
Φυτά και ενυδρείο | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 18-12-08 14:39 |
Φυτά στο ενυδρείο. | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-01-08 15:21 |
Parotocinclus jumbo LDA25(pit bull pleco) | petros | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 18-05-07 07:11 |
Διατροφή Parotocinclus Jumbo | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-11-06 10:44 |