|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) panos1972 giannisaek tsoum (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος χομπίστας) lion ¶ντε βρε, μόνο καμμιά δεκαριά άτομα?? Αφού αύριο όλο και θα περάσετε από εκεί για ψώνια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψωνίσαμε σήμερα και αύριο δε μπορούμε να έρθουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω και εγώ στη συνάντηση. Αν ενδιαφέρεται κανείς για Limnophila sessiliflora, Bacopa caroliniana και βαλισνέριες ας μου πει για να φέρω.
|
|||
|
|||
![]()
Φέρε, φέρε, χαμένα δεν θα πάνε.
![]() ![]() christsos bokostas zipo prokroustis xb307 jiraiya paco...(50%) panos1972 giannisaek tsoum lion Thrillos Σήμερα στις 12:00 στο Les Amis, γιατί οι Κυριακάτικες ...κούρασαν. ![]() ------------------------- Για λαβίδες και ψαλίδια, δείτε εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45634 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 06-11-10 στις 20:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια πηγε κανενας στο λεςαμις δωστε λιγες πληροφοριες
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλοι πηγαμε αλλα πιαστηκαν με τα κομματικα και δεν μιλαει κανενας!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όσοι δεν ήρθαν Γιάννη μου, έχασαν.
Υπήρχε σχεδόν απαρτία από όσους δηλώσανε εκτός από ένα δύο άτομα που δεν μπορέσανε να ρθούνε, αλλά είχαμε την έκτακτη παρουσία του Τάσου. Γνωρίσαμε τον Γιώργο tsoum (νέο μέλος). Πολύ ψαροκουβέντα με άφθονο γέλιο και τον Χρήστο να οργιάζει στα αυτιά του Πάνου κάνοντάς τα κουδούνια. Σερβιτόρα να δέχεται ευχαρίστως την προσφορά δώρο ενός ενυδρείου. Σερβιτόρος να κάνει πλιάτσικο στα κλαδέματα... και όλα αυτά σε μια ιδανική ηλιόλουστη ημέρα για καφέ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιάννη μια που το ανέφερες θα πάω την Σοφία (σερβιτόρα) την τετάρτη να στήσω το ενυδρειάκι. Μου είπε ότι θα είναι με τρείς φίλες της που ενδιαφέρονται κι αυτές για ενυδρειάκι. Οπότε όποιος μπορεί να έρθει μαζί μου να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.... |
|
||||
|
||||
![]()
Έχασες που δεν ήρθες
![]() (Ευχαριστώ για το φυτό)
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλω δεν κανει τπτ
(5ε μονο) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |