|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα τι να σου πω...οτι με αυτα τα strips δεν ειμαι σιγοθρος αν λενε 0 η 20???(για ΝΟ3)
τελος παντων ελειψη οξυγονου μαλλον δυσκολο αφου στην επιφανεια γινετε χαμος και εχω και 5 φυτα μεσα..... ελπιζω να την παλεψει ο πιτσιρικας..... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις καλή ανατάραξη δεν νομίζω πως δεν υπάρχει οξυγόνο. Για κάποιο άλλο λόγο ασφυκτιά το ψαράκι. Συνήθως κάποια βλάβη του αναπνευστικού (βράγχια, κλπ). Είτε κάτι τρέχει με τα ΝΟ2 και ειδικά την ΝΗ3 στο ενυδρείο σου, είτε ήταν ήδη άρρωστο από το μαγαζί. Όταν το πήρες, παρατήρησες τη συμπεριφορά του στο ενυδρείο του πετσοπ; Βαριανάσαινε κι εκεί;
Τι θερμοκρασία έχεις στο ενυδρείο; Υπάρχει διαθέσιμη αεραντλία;
|
|||
|
|||
![]()
τωρα αν κατι τρεχει με ΝΟ2 ΝΟ3 δες τις μετρησεις μου....οχι δεν παρατηρησα να βαριανασαινε εκει δυστηχως...αλλα αν κρινω απο το forum αυτο το μαγαζι ειναι πολυ καλο και εμπιστο......θα το τσεκαρω μεχρι αυριο και θα σας πω εξελιξεις.....
η θερμοκρασια ειναι26 και οχι δεν εχω αεραντλια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν κατεβαινει καθολου απο την επιφανεια????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαρια στην επιφανεια | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-03-10 11:23 |
φυσαλλιδες στην επιφανεια | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-02-10 12:43 |
φυσαλιδες στην επιφανεια | giannisqq | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-10 18:22 |
φλας στην επιφανεια | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 30-01-09 17:46 |
SOS (Λαδια στην επιφανεια) | GP250381 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-01-07 07:39 |