|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45544
ρωτα και εδω.αυτη τη δουλεια κανει ο φιλος μας |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.papillonpet.de/Download/CO2BoxD.pdf
λοιπον εγω την εβαλα πριν ενα μηνα ειναι σε αυτο το ποστ που εκανα πως συνδεουμε την μπουκαλα???? help!!! απο διαφορες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. αν σου αρεσουν τα φυτα και εχεις αρκετα λιτρα νομιζω πως αξηζει τα λεφτα του. οπως δηνουμε λεφτα για α/ο για να εχουν τα ψαρια μας καλητερες συνθηκες ετσι ειναι και η μπουκαλα! δηνει στα φυτακια οτι χρειαζοντε κατα 80% ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 04-11-10 στις 16:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παρε κ εναν ph κοντρολερ,καλο θα σου κανει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τιμουλα αυτο;;;παμε ψηλα;
|
||||
|
||||
![]()
εγω το εχω με τα φωτα και κληνει το βραδυ για οικονομια.
απλα το νου σου στο πεχα. εγω παραγκειλα ενα ντροπ τσεκερ για να εχω λιγο το κεφαλι μου ησυχο. αυριο ερχετε!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Drop cheker η' ph controller???αξιοπιστια κ τιμες;Παντως με μια γρηγορη ματια που ειδα τις τιμες μου φαινεται οτι ουτε την μπουκαλα δεν θα αγορασω γιατι ολα μαζι μαζευονται παρα παρα πολλα κ δεν εχω ορεξη για διαζυγιο!!!μπουκαλα,εξοπλισμος,ph controller κοντευω δηλ το 300αρη;;;Δεν ξερω,παραμπερδευτικα!!!
|
||||
|
||||
![]()
ο Drop cheker ειναι για να βλεπεις τα επιπεδα διοξειδιου στο ενυδρειο σου..ενω ο ph controller κραταει το ph σου στο βαθμο που 8ελεις εσυ,ετσι δεν θα ανησυχεις για τα ψαρια σου μηπως παθουν ασφυξια απο το πολυ co2.βεβαια κοστιζει λιγο ακριβα,αλλα μπορεις να το παρεις ειτε απο το εξωτερικο πολυ πιο φθηνα,η να ψαξεις στις αγγελιες μηπως πουλησει καποιος κ θα σου βγει ακομα πιο φθηνα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!!!!!!! | Δημητρης89 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-06-09 12:20 |
βοηθεια!!!! | Petran22 | ¶λλα ζώα | 5 | 30-10-08 14:18 |
βοηθεια!!! | JEAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-10-08 20:16 |
βοηθεια | angelwho | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 19:44 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |