|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τις πατάτες, επί Καποδίστρια....
|
||||
|
||||
![]()
Το ΙΚΕΑ της Ελλάδας μπορεί να είναι και το πιό ακριβό του κόσμου...
Έχω συγκρίνει τα ίδια προϊόντα σε Ελλάδα και ΗΠΑ ή Σουηδία π.χ. (ίδιος κωδικός -περιγραφή-διαστάσεις-όλα) και έβρισκα διπλές τιμές στην Ελλάδα π.χ. Το ίδιο το ΙΚΕΑ κάπου κάπου όταν το κράζουν λεέι κάτι μασάλια του στυλ "μερικά είναι ακριβότερα αλλά πολλά άλλα είναι φτηνότερα" κλπ, αλλά μην περιμένετε να μας πει ποια είναι η κατά μέσο όρο απόκλιση των τιμών... Είναι η ίδια ιστορία με τα είδη σουπερ-μάρκετ, απορρυπαντικά και τόσα άλλα που οι πολυεθνικές μας τα φέρνουν με καπέλο σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, όταν το κόστος τους είναι βασικά το ίδιο παντού. Γιατί; Απλά γιατί μπορούν. Σορρυ για το οφ-τοπικ - δεν άντεξα... |
|
||||
|
||||
![]()
Χώστε ελεύθερα να τα βλέπουν και αυτοί που δεν είναι υποψιασμένοι μπας και ξυπνήσουμε σαν λαός ποτέ.
|
||||
|
||||
![]()
Mε γελουν τα ματια μου η ειναι ο ιδιος καναπες?
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/60200355 http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/ (σελιδα 34-35 στο ελληνικο με τιμη ¤605 και στο αλλο ¤199 3θεσιος καναπες KIVIK) |
|
||||
|
||||
![]()
αφού είμαστε σαν λαός πρόβατα....
Γιατί αν πας στο σπίτι κάποιου σου λέει Αaaaβλέπεις τον καινούργιο μου καναπέ έχει 7000ε και λες εσύ από μέσα σου αυτός είναι επιτυχημένος ευτυχισμένος μας μεγάλωσαν Σαν γενιές να γίνουμε γιατροί δικηγόροι να έχουμε Πολλά χρήματα γιατι οι γονεις μας ειχαν κατοχικα συνδρομα Μας έχουν κάνει να ορίζουμε τους γύρο μας με τα υλικά αγαθά που έχουν και όχι με τα πνευματικά......... Ουφφφφ τα ειπα και εγω και εβαλα και μενα μεσα για να μην παρεξηγηθει κανενας |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
VATTENRAL απο ΙΚΕΑ | papanikos | Αναγνωρίσεις φυτών | 14 | 19-11-10 16:30 |
Φυτά από ΙΚΕΑ | garre | Αναγνωρίσεις φυτών | 24 | 02-03-10 13:14 |
φυτα ικεα....αναγνωριση | Πάνος | Αναγνωρίσεις φυτών | 62 | 16-05-08 18:58 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |