|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής Τη Κυριακή που μας πέρασε μου φέρανε από Αθήνα από ΙΚΕΑ 5 φυτά τα οποία πρέπει να είναι (είναι);; ![]() eratopteris cornuta Cabomba caroliniana Hygrophila polysperma Alternanthera reineckii "roseafolia" (Pink) Alternanthera reineckii ''lilacina'' ('Purple') Ανουμπια και Βαλισνέρια ΑΚΟΜΑ Σήμερα μου ήρθαν τα τεστ της api και έχω τις παρακάτω μετρήσεις (2μισι βδομάδες τρέχει) pH:8.2 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ4):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Θερμοκρασία: 25 Τι κάνω τώρα; Είμαι έτοιμος να βάλω ψάρια;; (αν τα παραγγείλω θα κάνουν πάνω από βδομάδα για να τα έχω στα χέρια μου) Πήρα και τα παρακάτω φαγητά. Χρειάζομαι και άλλη ποικιλία;;; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ Cayman 80 | ababapanos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 0 | 04-03-09 22:20 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
Προσθήκη t8 σε Cayman 80! | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-10-08 20:57 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ CAYMAN 110 | sidirchris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-09-08 18:37 |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |