|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και παλι τα watt ειναι αναλογα του εργου το οποιο αντισταθμηζετε με τα 200λτ παραπανω την ωρα !
Το θεμα με τα κινεζικα ειναι καθαρα θεμα χρονου ...αν αντεχει στον χρονο χωρις ζημιες κτλπ τοτε ειναι καλα!
|
||||
|
||||
![]()
Τηλεμαχε το αθορυβο ειναι σχετικο για καθε ανθρωπο για μενα ειναι αθορυβο οπως και το sacem 2000 που ειχα...
μανομετρικο ειναι το μεγιστο υψος που μπορει να εχει η εξοδος του νερου απο το φιλτρο δηλ αν το φιλτρο ειναι στο πατωμα το τετρα μπορει να βγαλει νερο μεχρι τα 1,8 μετρα δηλ βαση-ενυδρειο μεγιστο Υψος 1,8 ενω το sun sun 2μετρα αν πας πιο πανω αρχιζουν χανουν στα λ/ω Το τετρα ειναι κατασκευασμενο στην Κινα ![]() ![]() installation set ειναι ολα τα εξαρτηματα που εχει με μαυρο χρωμα η φωτο η ΕΗΕΙΜ νομιζω τα δινει extra +35ε ------------------------- Μαζι σου οπως ειπα και στο αρχικο μου ποστ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 03-11-10 στις 13:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω... Εμένα μου ήρθε φουλ το σετ για 110¤ με υλικό και σωλήνες και έξτρα βεντούζες. Εκείνο το πρόβλημα που είχα (φτου φτου μην ξανασυμβεί) ήταν απλό δάκρυσμα που διορθώθηκε με βαζελίνη... Από τότε έχω να το καθαρίσω και δεν έχει πέσει καθόλου η ροή...
Θα ήθελα να μάθω περαιτέρω για αυτό το φίλτρο. Κρατήστε μας ενήμερους.
|
||||
|
||||
![]()
με προσφορα 110ε πιο μοντελο ????\
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1023 http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=el ελπιζω σε λιγο να εχει και ο petcumulus sun sun (σημερα θα μαθουμε) για να μην υπαρχουν και τα μεταφορικα |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάω για το μοντέλο ex700...
|
||||
|
||||
![]()
το οποιο ποσα λιτρα ειναι την ωρα με 110ε ???
|
|
||||
|
||||
![]()
700 λ/ω
![]() Αλλά η τιμή δεν έχει σημαντικές διαφορές με άλλα μοντέλα.... Πάω στοίχημα πως σε λίγο καιρό θα έχετε διαρροή. Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το φίλτρο. Όλα τέλεια είναι;
|
||||
|
||||
![]()
για δες ποσο κανει το πιο φθηνο sun sun Που ειναι και 1000λ/ω
http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=el ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα κινέζικα προϊόντα και ποτέ δεν θα τα εμπιστεύτω. Ξαναλέω, οι χαμηλές τιμές δείχνουν ότι είναι αμφίβολης ποιότητας!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ή ετσι μας λενε για να πουλουν τα ακριβα..... εγω πηρα αυτο το φιλτρο για να δω απο μονος μου μπορει να ειναι και λαθος αγορα ο χρονος θα δειξει
για τα HONDA TOYOTA τι εχεις να πεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά αυτοκίνητα. (εν μέρει)
Είδα ένα ποστ στο φόρουμ με κινέζικο αυτοκίνητο 0 ασφαλείας... Δεν το βρίσκω!
|
||||
|
||||
![]()
ααα και ξεχασα το φιλτρο σου ειναι κινεζικο
![]() \ για δες το ταμπελακι τι λεει made in...... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω αλλά με γερμανικό σχεδιασμό, με υλικό εξαιρετικής ποιότητας... Το τί βάρος και πίεση δέχεται όταν το μετακινώ, δεν έχει πάθει γρατζουνιά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι χαμηλες τιμες μπορει να δειχνουν απλα και μονο, φτηνα εργατικα χερια. Οι κινεζοι εχουν χερια πολλα που καθονται και ψαχνουν δουλεια. Η διαθεση των προιοντων τους με καλο κερδος ειναι το τελευταιο που προσεχουν. Η "διαθεση" των προιοντων απο μονη της ειναι αρκετη γιαυτους. Η ελλειψη πειρας, ερευνας και προοδου στην τεχνολογια ειναι ενα θεμα προς συζητηση, αλλα απο αντιγραφη σκιζουν. Μπορουν να πετυχουν καλα αποτελεσμα απλα αγοραζονταςς ενα πρωτοτυπο επιτυχημενο φιλτρο, να το κανουν φυλλο και φτερο και να φτιαξουν ενα ιδιο. Και οχι μονο φιλτρο αλλα μεχρι αεροπλανο και πυραυλο. Γενικα στην αγορα κινεζικων προιοντων ισως συναντησεις μονο προβλημα στη διαθεση ανταλλακτικων, σερβις, εγγυησης, και ποιοτητας κατασκευης πιο πολυ απο ελλειψη καλης πρωτης υλης και φυσικα ελλειψη πρωτοπορειας, πρωτοτυπιας, επιστημονικης ερευνας και πειραματισμου. Δεν την χρειαζονται την κανουν οι γερμανοι γιαυτους. ![]() ΥΓ τα φιρματα φιλτρα πχ τα tetra που συζητησατε που λενε made in china, εχουν μονο τα φτηνα (κινεζικα) εργατικα χερια στην αλυσιδα παραγωγη τους που ανεφερα πιο πανω. Ερευνα, σερβις, εγγυηση, ανταλλακτικα, πρωτες υλες, ποιοτητα κλπ τα κανονιζουν οι εταιρειες γιαυτους. (με το αναλογο φυσικα χαρατσι στην τιμη) Αυτοι που ισως πρεπει να μας ενδιαφερει εμας ειναι η τιμη σε σχεση με την ποιοτητα να ειναι βολικη, να εχουν εγγυηση, ανταλλακτικα και σερβις. Και καποιοι απο εμας να κανουν τη θυσια και να τα ακουμπανε και στους γερμανους για να προχωρανε την ερευνα και προοδο. Γιατι αν την αφησουμε στα χερια των κινεζων, θα ειμαστε με τα ιδια φιλτρα και μετα απο 50 χρονια. Ερωτηση: τι υλικα φιλτρου εχουν?
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας είμαι πολύ νέος στο hobby και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα , όταν έψαχνα για εξωτερικό φίλτρο ένας συμφορμιστας , μου έστειλε ένα τηλέφωνο από ένα πετ σοπ στην Αθήνα . Ο φίλος είχε πάρει από εκεί το ΕΗΕΙΜ 2217 κομπλέ , μετά υλικά του , τα βανακια του , spray bar κλπ. όλα μαζί 100 ευρώ .
Πήρα και εγώ τηλέφωνο στην Αθήνα , εγώ μένω Ηράκλειο Κρήτης και μου το έδινε και εμένα στην ίδια τιμή , απλά επειδή δεν είχε ετοιμοπαράδοτο ήθελε να του στείλω προκαταβολή. Όλα αυτά τα λέω για να κάνουμε συγκρίσεις με πραγματικές τιμές . Δημήτρης |
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω Δελτα αλλα οπως λες μπορουν να αντιγραψουν Πυραυλο.... Η τεχνολογια αυτων των φιλτρων ειναι γελια και ενα παιδακι 5 χρονων μπορει να την κατανοησει
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα πρεπει να ξερουμε ολοι οτι το *οτι πληρωνεις παιρνεις* εχει πεθανει εδω και μερικα χρονια απο τοτε που ΟΛΟΙ προσπαθωντας να κανουν περικοπες σε ολα τα προιοντα εχουν ριξει την ποιοτητα...
Ο κινεζος και να θελε δεν εχει τι να ριξει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κινεζικο προιον + κινεζικα φθηνα εργατικα χερια = κινεζικη αγορα με αναλογη τιμη
γερμανικο προιον + κινεζικα φθηνα εργατικα χερια = γερμανικη αγορα με ...τα συμπερασματα δικα σας !!! Απο την αλλη γιατι να μην κοπουν και λιγο οι πωλησεις τον γερμανικων να ριξουν λιγο τις τιμες τους και να προσπαθησουν για καλυτερα! Τωρα που το θυμηθηκα για ενα τετοιο φιλτρο με ειχαν πεταξει εξω απο ενα φορουμ !!! Υ.Γ : FLUVAL !!! Εχεις δει κινεζικο Iphone ?? κατι Jaga κινητα ;; και ρολογια (αντιγραφη casio και με τις εβλογιες τις μαμας εταιριας) Η πενια τεχνες κατεργαζετε ...και περνει και μαστερ σε ορισμενες απο αυτες !!!
|
||||
|
||||
![]()
Εδω κανεις ενα λαθακι.
|
||||
|
||||
![]()
γιατι αραγε σε πεταξαν....
λεω τωρα εγω υπηρχε κανενας σπονσορας με επωνημα φιλτρα που δεν του αρεζαν αυτα που ελεγες..... Ετσι κρατανε τις τιμες ψηλα με τραμπουκισμους και λασπολογια ας δουμε και ας κρινουμε μονοι μας ![]() ------------------------- γιατι κανω λαθακι δεν ενας σταθερος μαγνητης ειναι που κηνητε επαγωγικα απο εναν ηλεκτρομαγνητη, εχει μια φτερωτη, μια τρομπα που δημιουργει υποπιεση για να παρει νερο την πρωτη φορα, δυο αντεπιστροφες βαλβιδες ριχνεις το νερο στον πατω και τραβας νερο απο την κορυφη..... ενταξει υπαρχει μια τεχνολογια αλλα σε σχεση με τον πυραυλο..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 03-11-10 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα καμια σχεση ...γιατι γραφτηκα λεει μονο και μονο για το φιλτρο !!! γιατι λες και το ηξερα αν δεν ειχε το φιλτρο...τεσπα μπερδεμα !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα δεν μπορουσε να στο πει ξεκαθαρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα ευκολα συγκρινονται αναμεσα σε δυο φιλτρα. Παραδειγμα : Ειχα ενα ιταλικο φιλτρο 300λ/ω 1 λιτρο υλικα, 10 W καταναλωση, ψιλοακουγοταν απο ηχο, και δυσκολο ξεκινημα. Αν επεφτε το ρευμα μερικες φορες δεν ξεκιναγε μονο του. Αγχος. Το εστεικα τελικα σε βαρελι προετοιμασιας νερου που δεν εχω ζωντανα. Και ενα γερμανικο ιδιων προδιαγραφων 300 λ/ω 1 λιτρα υλικα 5 W καταναλωση, πιο αθορυβο, ευκολο ξεκινημα παρα την ελλειψη priming κλπ. Δεν σταματαγε με τιποτα. Ακομα και οταν εσπασα το αξονακι του απο κακο χειρισμο, συνεχισε να δουλευει, κανωντας απλα θορυβο. Το ενυδρειο ομως κανενα προβλημα. Δυο κινεζικα που δουλεψα, απλα το ενα ειχε διαρροη οποτε του καθοταν και εκαιγαν πολυ ρευμα. Υλικα ειχα αγορασει άλλα καλα, γιατι ηταν μαπα τα δικα τους τριβοταν σαν αμμο. Κρατησα τα υλικα και "σκοτωσα" τα φιλτρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστος ο παιχτης αλλα το Ehaim δεν εχει τετοια προβληματα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κι ευχαριστούμε όλους όσους τα σκάνε στους Γερμανούς, για να προχωρούν την τεχνολογία κι εμείς ν' αγοράζουμε πάμφθηνα τις Κινέζικες αντιγραφές. ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σας πειράζω έτσι?? Με καλή διάθεση κι ελπίζω χωρίς παρεξήγηση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτός ο διαχωρισμός της αγοράς στο marketing λέγεται positioning μιας εταιρείας και είναι πολύ σημαντικό για μια εταιρεία, είναι αυτό που προσπαθεί να περάσει στον κόσμο ως αντίληψη για την ίδια, μέσο των διαφημίσεών της (όλοι ξέρουμε ότι μια Ferrari είναι πανάκριβη, αλλά όλοι ξέρουμε ότι έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής). Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι όταν αγοράζει ένας πελάτης εκπληρώνει κάποιες βασικές ανάγκες του (πχ καλύτερη φίλτρανση), αλλά πολλές φορές μέσα στις ανάγκες του είναι και οι ψυχολογικές ανάγκες (πχ "δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, θα πάρω το ακριβότερο φίλτρο και ας μην είναι το καλύτερο") αλλά ακόμα και ανάγκες επίδειξης και υποβολής (εταιρείες που στο προηγούμενο διάγραμμα θα ήταν τέρμα δεξιά-κόστος- αλλά όχι πολύ ψηλά-ποιότητα). Μην ξεχνάμε, όπως έλεγε και ο Ηράκλειτος, ότι συνειδητοποιούμε τον κόσμο μέσο των αντιθέσεων. Αν δεν υπήρχε το φθηνό, δεν θα υπήρχε το ακριβό. ¶ρα ο κινέζος εξυπηρετεί τον Γερμανό με το να του κάνει δωρεάν positioning. Νομίζω κάπως έτσι είναι η πραγματικότητα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Tωρα που εχει φερει και ο petcumulus κινεζακια Κωστα να βγαλουμε στυλο, αναπτηρες, μπλουζακια ΖΗΤΩ ΤΑ SUN SUN ![]() ![]() ![]() Τι δουλεια κανεις ποπο πολυ καλη η αποψη σου respect |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοστος για αγορες απο εξωτερικο | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 30-01-10 02:54 |
Λιπασματα και κοστος. | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 19-11-08 15:08 |
Reef-Υλικα-Κοστος | niar71 | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 02-01-06 09:16 |
κοστος?? | dracula7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 32 | 30-11-05 07:50 |
ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ R/O | tkap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 02-12-04 15:02 |