|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιες πετρες και ωραιο στησιμο!!!αλλα ας ειναι το τελευταιο γιατι εαν κανεις και αλλο αλκολικος θα γινεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περιττό να πω πως ένας από την παρέα βλέποντας πως την περνούσαμε στη Θεσσαλονίκη Αυγουστιάτικα,αποφάσισε από τότε να στήσει και αυτός ενυδρείο και δεν είναι αστείο αυτό που λέω γιατί μιλάμε για τον γνωστό αλκολικό Γιώργο (Prokroustis) που τώρα βρίσκεται μπλεγμένος ανάμεσα σε φιάλες διοξειδίου,διαχυτήρες και σακιά flourite.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η HAVANA έπαιζε στο ενδιάμεσο για σφηνάκι αή τις αφιερόθηκε ένα ολόκληρο βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Υστερόγραφο:παιδιά,σταματήστε τα π.μ. για να έρθω με τα εργαλεία να στήσουμε μαζί τα ενυδρεία σας!Είμαι κλεισμένος για τον επόμενο μήνα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λολ ομορφο εργαλειο εχεις ειχε ενα πιο μεγαλο η Τζουλια......
ειναι ομορφες στιγμες αυτες με τα φιλαρακια σου να τις κρατησεις |
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτή τη βδομάδα αρχίζει ξανά το γλέντι αφου επιτέλους ήρθε και το δικό μου ενυδρείο, αναμένονται φωτογραφίες με το zipo να πλένει το flourite και εμένα να παρακολουθώ αραχτός με βέλγικες μπυρίτσες στο χέρι...
![]() Θα απαντηθούν και ερωτήματα όπως συμβιώνουν δίσκοι και endlers (προσφορά του christsos) μαζί με demasoni; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το είδα αυτό..... αχ καημένα ψαράκια μου, που σας έστειλα ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ μουράτες.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Μήτσο!!!
Πάρα πολύ ωραίο!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικά ψάρια, αν έμπαιναν και σε φυτεμένο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω με δυο τρια κρινουμ στο κέντρο πίσω και με 3-4 ανούμπιες στις γωνίες ψηλά νομίζω ότι θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() όσο για τις φωτό τι αλλο να πω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ps. demasoni | iliovas | Malawi | 14 | 11-11-04 17:28 |
pseudotropheus demasoni - iodotropheus sprengerae | iliovas | Malawi | 8 | 27-10-04 19:31 |