|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 2128 , 2026 , τα classic 2211 - 2217 καθώς και κάποια της σειράς PRO 2 κατασκευάζονται εξ'ολοκλήρου και στην Κίνα.
Στο 90% των περιπτώσεων που σου λένε ''οτι πληρώνεις πέρνεις'' δεν ισχύει αλλα καλό είναι για πιπίλα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποια αλλα απο τη σειρα proII φτιαχνονται στην Κινα? Εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον τα classic. Μπραβο τοτε στους κινεζους με το 2211 και 2217 που τα φτιαχνουν τοσο καλα οσο τα γερμανικα 2213 και 2215. Θα ηθελα να ανεφερεις την πηγη σου απο την πληροφορια γιατι με ενδιαφερει ως χρηστη τετοιων φιλτρων. YG To 2080 ειναι 30W
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
i.A. Cornelia Veith Service EHEIM GmbH & Co. KG Plochinger Strasse 54 D-73779 Deizisau Tel / phone: 0049 (0)7153 7002183 Fax: 0049 (0)7153 7002111 internet: www.eheim.de
|
|||
|
|||
![]()
Το δικο μου 25 watt.....
![]() κατεβασε απο εδω στα latest news http://www.eheim.de/eheim/inhalte/index.jsp το Interzoo 2010 novelties
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν δειχνει πουθενα το 2080. Τo proIII electronic 1200XL δειχνει με 25W. Στην κουτα του δικου μου γραφει 30W. Οπως και στο manual σελ 204 http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anl..._2080_2180.pdf
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() υ.γ ...το proffessional 3 1200XL δειχνει το electronic που το ειδες?Σελιδα 3/6
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικο μηνυμα του παιδιου που ανοιξε το θεμα:
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα, Θα ήθελα κάποιες εισηγήσεις για εξωτερικό φίλτρο για ενυδρείο 110 καθαρών λίτρων. Στο ενυδρείο υπάρχουν ζωοτόκα (17 Guppy & Platy), χαλίκι και λίγα φυτά. Αν κάποιος γνωρίζει μοντέλα μαζί με τιμές ακόμα καλύτερα. Θέλω κάτι οικονομικό. Ευχαριστώ, Mετα απο τα τελευταια 20-30 σχολια βλεπω να κραταει τα ψαρακια για μεζε με τσιπουρο και να πεταει το ενυδρειο απο το μπαλκονι...! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...κι ομως αν διαβαζαμε ολες αυτες τις συζητησεις ολο και κατι θα κερδιζαμε...π.χ με ενα 2080 το 110λιτρο ενυδρειο σου γινετε 135.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να το δω και να μου εξηγησεις πως γινεται εμενα να καιει 30 @ georgis4 Τα 2080 αναφερθηκαν απο καποιον στη συζητηση για την χαμηλη καταναλωση τους ως eheim, σε σχεση με την ικανοτητα τους στη φιλτρανση τους (13.5 λιτρα υλικα και 1700 λιτρα ροη) και οχι ως προταση αγορας ΥΓ Παιδια, εγω μαζι σας ειμαι. Οποιος παιρνει κατι οικονομικο και αξιοπιστο και του βγαινει καλο, το λεει. (Οχι μετα απο δυο μερες ομως. Να περασουν λιγος καιρος ή να λεει ξεκαθαρα ποσο χρονο το λειτουργει να βγαζουμε μονοι μας συμπερασμα). Να παρουμε κι εμεις. ------------------------- Παράθεση:
Το καταλαβαινω οτι δεν συγκρινεται αφου δεν εχει χρονια στην πλατη του το sun. Εσυ δεν καταλαβαινεις οτι για τον ιδιο λογο δεν μπορεις να το συγκρινεις σε αξιοπιστια?? Το δευτερο σκελος παροτι χιουμοριστικο προσδιδει νοημα, οτι τα φιλτρα ειναι μονο για πλουσιους, που δεν εχουν τι να κανουν τα χρηματα τους. Και εκει ειναι το λαθος ΙΜΟ.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 02-11-10 στις 01:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σπυρο οι συγκεκριμενοι ανθρωποι εξελισουν την τεχνολογια τους και δε μενουν σε αντιγραφες-κακες κοπιες.... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο | supermanx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 15-12-08 00:39 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-03-08 17:00 |
Φίλτρο | kostvl18 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-07 22:26 |
Εισηγήσεις για ενα ενυδρείο που θα γίνει δώρο | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-04 23:32 |