|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τους απο πανω!!
![]() Εχεις ολο το χρονο να το διοργανωσεις ωστε να φτιαξεις κατι εξαιρετικο! Δυστηχως τα λιτρα ειναι ενας απο τους παραγοντες που κανει "δυσκολους" τους δισκους αλλα με θεληση και πολυ μελετη ολα γινονται ...!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μηκος σου οπως ειπαν και τα παιδια απο πανω απλα γιατι μεχρι να σκεφτει να παει μια βολτα θα εχει τελειωσει και ολας , ασε δε που οποιο κοπαδοψαρο βαλεις ή θα το βλεπει παραταγμενο ή κρυμμενο αφου δεν θα εχει χωρο για να κανει τα κολπα του !!! Αν εχεις τοση πρεμουρα για δισκους , διαβασε πριν αρχισεις καλα , μαθε τι χρειαζεσαι και πουλα ή ανταλλαξε το ενυδρειο σου με καποιον που θελει να κανει θαλασσινο γιατι εχεις τις τελειες αναλογιες για αυτο !! Απο την αλλη κανε οτι εκανα εγω ..χωρις να αλλαζει κατι με το ενυδρειο . Παρε μια ομαδα σκαλαρια και προσπαθησε να προσφερεις τις ιδανικες συνθηκες γι αυτα ..... και σκεψου οτι θα πρεπει να το κανεις στο διπλασιο αν εχεις δισκους ...π.χ αλλαγες νερου καθε 3 μερες ,εγω κανω καθε βδομαδα, πολλα λεφτα σε ξυλα ...μεχρι στιγμης εχω δωσει κανα 100+ κτλπ...
|
|||
|
|||
![]()
Οπως ηδη εχει αναφερθει, η γεωμετρια του ενυδρειου δε σου επιτρεπει να βαλεις δισκους... ουτε σκαλαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δε λεω τιποτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε γι αυτο μπηκα στο θεμα τωρα... να δω τι εγραψες....
η σιωπη σου σε εσωσε... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
@Giorgos Ουτε για σκαλαρια κανει στην προταση μου : "Απο την αλλη κανε οτι εκανα εγω ..χωρις να αλλαζει κατι με το ενυδρειο ." εννοω οτι και παλι πρεπει να το αλλαξει το ενυδρειο απλα για να αποσαφινησω την αποψη μου!
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ουδε μονιμοτερο του προσωρινου και αφου το ενυδρειο ειναι ακαταλληλο για δισκους αλλα και για σκαλαρια, αποψη μου ειναι να επιλεξει καποια αλλα, μικροτερα ψαρια του Αμαζονιου (που να ταιριαζουν στο ενυδρειο του) ωστε να παρει το "κολλαει" και οταν παρει μεγαλυτερο ενυδρειο να εχει μια σχετικη εμπειρια με το μαλακο νερο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία για δίσκους | Evgenios | Δίσκοι | 7 | 18-03-09 01:43 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Πρόβλημα με δίσκους | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 15-01-08 13:55 |
Λάμπες για δίσκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 8 | 03-09-06 20:23 |
140 λίτρα για δίσκους;;; | george140 | Δίσκοι | 13 | 05-04-06 21:16 |